maanantai 1. heinäkuuta 2013

ei etene, ei


Täällä ei tapahu mitään. 
Töitä vaan ja paikallaan seisova remontti. 
Alkaa ehkä hivenen hermoa jo kiristellä, kun mikään ei etene.
Ei o kivaa.
Argh.

Heli

7 kommenttia :

 1. Mutta akileija on kaunis <3

  Tssemppiä!

  VastaaPoista
 2. Jos yhtään lohduttaa niin ei täälläkään mikään etene! Tämä jalkapuolen elämä on TODELLA rasittavaa! Sitä vaan katselee ympärilleen ja huokailee sitten lopulta laittaa silmät kiinni tai suuntaa ne kirjaan tms. ettei tarvi villakoiria, levällään olevia tavaroita yms. nähdä... Tsemppiä tekemättömien töiden tekoon:)

  VastaaPoista
 3. Pohdiskelija: aa... mä en ees tienny mikä kukka toi on. Tossa se ovenpielessä joka vuosi uudelleen ja uudelleen kukkii. Mitenköhän sen käy, jos/kun me tehdään tohon terassi... harmittaa, kun mun ainoat kukat sitten siinä hötäkässä häviää.

  Kati: no sulla on sentään hyvä selitys, miksi mitään ei tapahdu. Täällä on selityksenä vain saamattomuus. =)

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä se inspiraation puute johtuu lämpimistä keleistä ja kyllä se vielä palaa - usko pois.

  VastaaPoista
 5. Peppone: juu, kyllä se varmaan ennen talvea palaa, kun on pakko saada seinät kiinni... =) Ostin mä tänään ison pöntön maalia, jos vaikka saisin alotettua maalailemaan autotallin seiniä.

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne tuo jumitus! Minuakin on tässä lomalla kiinnostaneet paljon enemmän muiden nurkat omien sijaan. Täällä niin tympäsee tehdä hommia, mutta heti toisessa ympäristössä inspiroi siivoaminen ja remppa! :) Jos joskus voisikin rempoissa tehdä vaihtikset, että remontoisi välillä naapurin taloa ja ne meidän - vois tulla jälkeä nopsemmin! :D

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 7. Saara: oon monesti ajatellu, että siivous vois olla kivaa niin, että siivoais yhdessä jonkun kaverin kanssa. Ensin toisen talo, sitten toisen. Siinä se aika lentäis samalla rupatellen, ja puhdasta tulis. Just jonkun suursiivouksen vois hyvin vetää tuollein kimpassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥