tiistai 9. heinäkuuta 2013

leppoisaa


Aika leppoisaa just nyt. No, se kyllä vaati nahistelevien sisarusten häätämisen sohvalta pihalle... ;) Mutta siis aika mukava fiilis just nyt. Kotona on siistiä, pyykit on pestyinä, voi vaan oleilla kunnes alkaa ruoanlaitto ja koittaa töihin lähtö. 

Edessä on viisi työvuoroa ja sitten alkaa kolmen viikon kesäloma! Ai että miten odotan sitä, vaikka tiedossa ei taida olla mitään ihmeellistä. Kotona ollaan varmaan vaan ja remonttia toivottavasti tehdään ahkerasti. Sen verran koitan kuitenkin ajasta nipistää, että käyn vähän sukuloimassa - olen nähnyt sukua viimeks ennen joulua... 

Ja olen mä ajatellu Ikeassakin käydä, on jonkun verran ostoslistaa sinne jo mielessä. Se vaan on niin, että sieltä saa edullisimmat rullaverhot, työpöydät ja monet muutkin jutut, mitä olis nyt tarvis saada. Mä rakastan Ikeaa, siellä on niin ihana vaeltaa vaikka koko päivä ja ihailla niitä sisustuksia.

Autotallin seinä on nyt maalattu toiseenkin kertaan, ja kaksi kerrosta sille riittääkin. On se vaan jännä, miten paljon nopeammin se kertaalleen maalatun pinnan uudelleen maalaus sujuu: eka kerta oli sen 2,5 tuntia, toinen kierros meni tunnissa! Nyt kun saisi sen takaseinän siihen kuntoon, että senkin saisi aloiteltua... se on isompi homma, tossa pihan puolella kun on kaksi isoa ikkunaa, mutta siellä ei ole sitten mitään muuta kun ilmalämpöpumppu hankalasti edessä... No, kun senkin vaan saa alkuun, niin kyllä se siitä sitten.

Kuten huomaa, ei mulla ole mitään sen kummempaa asiaa. Taidan kaivella ruokavehkeitä esille, kahden tunnin kuluttuahan mun onkin jo oltava töissä. Mielenkiintoista miten tulevat työkuviot sitten menee, lääkäri kun sanoi, että voisin kysellä työn kevennystä... seläntappo-hommat siis multa pois. No, katsotaan.

Hauskaa päivää kaikille!

Heli

6 kommenttia :

 1. Hyvältä kuulostaa tuleva loma! Just noin sen pitääkin olla..."taidan käydä vähän siellä sun täällä"...mikään ei ole pakko.

  Toivotaan, että työnantaja on myönteinen sun seläntappokevennykseen!

  VastaaPoista
 2. Hei, vertaapa rullaverhojen hintoja jysk/ikea. Me ollaan ostettu jyskistä mökille paljon rullaverhoja ja ovat olleet edullisempia kuin ikeassa.
  Ihana, kun on tuollaisia päiviä, että hommat on tehty ja mieli virkeä just siks!
  -päivi-

  VastaaPoista
 3. Kivaa ja puuhakasta lomaa sulle! Muista myös rentoutua! :)

  VastaaPoista
 4. Pohdiskelija: meidän loma on tollanen siksi, ettei ole rahaa mennä mihinkään sen suurempaan... =) ja kun pitää tota remonttia jatkaa. Niin, saas nähä miten tässä työasiassa käy, loman jälkeen olen siinä sit viisaampi.

  Päivi: Jysk on kieltämättä se seuraava paikka mistä sit kattoisin. Joskus oon katellukin. Mutta Ikea on muuten niin ihana mesta että sinne mä taidan kuitenkin suunnistaa. =)

  Satu: joo, koitetaan. Kiitos! =)

  VastaaPoista
 5. Maalaaminen on kivaa hommaa, siinä näkee kättensä jäljen heti ja valmista tulee melko nopeesti. Mukavaa Ikea reissua, siellä on aina kiva piipahtaa!

  VastaaPoista
 6. Kati: nimenomaan siksi kai mäkin siitä maalaamisesta tykkään, kun jälki näkyy heti ja uudistus on selvä. Kiitos, Ikean reissua odotellessa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥