tiistai 1. lokakuuta 2013

kaikenlaista


Hei vaan! Kyllä aika juoksee... ja minä sen mukana, hehheh. No viikonloppu hurahti aika pitkälti siivouksen merkeissä. Kaivoin esille meidän kaikki paksummat vaatteet (joita ei totta puhuakseni ole mitenkään paljoa) sekä kengät (joita ei myöskään paljoa ole). Tuntui, että joka paikka on kaaoksessa. Oikeestihan kaaoksessa oli vain penkkisohva ja kenties ruokapöytä, joiden päälle roinaa kasasin. Sekä ne kengät tuossa lattialla. 

No, joitakin hankintoja täytyy tehdä ja jotain ajattelin korjauttaa. Kaksi pienintä mukulaa tarvii kengät, ite tarttisin kenties takin... mutta epäilen, että ostamatta jää. Olen niin laiska etsimään ja toisaalta jos en löydä mieleistä oon mieluummin ilman. Tuo tänhetkinen vaan on monta vuotta vanha ja selvästi huomasin viime talvena että alkaa falskaamaan jo. 


Koulussa on ollu enkkua ja atk:ta ja jatkossa teen varmaan loput atk:t kotosalla verkkokurssina. Enkun tunneilla käyn, ihan hyvä treenailla sitä puhumista. Asiakaspalvelun tunnithan jätän väliin - ja kyllä alkaa kuulkaa olla aika väljää tuolla kalenterissa... mulla on seuraavan parin viikon aikana todella vähän lähiopiskelua, mutta sitten kyllä sitäkin enemmän etäjuttuja. Onneks sitten on aikaa, nyt tuntuu että vapaa-aika menee hypätessä sinne tänne. 

Eilen olin koulupäivän jälkeen iltavuorossa töissä. Täytyy sanoa, että ei ollu varsinaisesti mun ilta... sähläsin aivan epänormaalin paljon. Sattui yksi hiukan mietityttävä juttukin, kun ojensin yhtä nuorta miestä mielestäni aika asiattomasta käytöksestä ja taisin tulla tietämättäni moittineeksi hänet myös vanhemmillensa... kun en siis tietenkään tienny että ovat vanhempia. En ole varma vieläkään, mut vahva epäilys kyllä on. Enkä tiiä olisko nolona vai eikö olis. No, olihan se tosi noloa kun tajusin... mutta toisaalta olin kyllä niin umpiväsy että lähinnä nauratti. Jotenkin siis ihan käsittämätön nuija-fiilis oli koko vuoron ajan, kyllä huokasin syvään kun päivä vihdoin päättyi. Enkä ihan välttis ota enää tuollasia työvuoroja koulupäivän päätteeksi...


No muussa elämässä on sit sellasta onnellista tapahtunu, että nuorempi poika suoritti tänään onnistuneesti mopokortin ajokokeen. Jee! Nyt ei tarttis enää kuin mopo... mehän ostettiin alkukesästä tosi hyväkuntoinen skootteri meille, mutta isompi poika rälläsi sen ihan paskaksi. Kruununa oli se kun kaatui sillä, se todella siis hajosi sen takia, jotain moottorijuttuja hajos ja se siitä sitten... Nyt en tiiä mitä tekis, ootellaan mitä vakuutus asiaan sanoo... mutta uuden mopon osto tässä varmaankin on TAAS edessä (tai käytetyn siis... uusiin en rahojani laita, kun tuloksen aina jo tietää...).

Ja univelkaa on mulla aivan tuhansia tunteja, joten nukkumaan NYT että jaksaa vielä huomisen pinnistää koulussa ja sitten onkin loppuviikko vapaata. Mä NIIN odotan torstaita ja sitä kun voin olla IHAN YKSIN kotona pitkän päivän!! Pitäis tietenkin pakertaa sillon hullunaan niitä kouluhommia... mutta mun tekis kovasti mieli myös esim maalata meidän ruokapöytä... mistä näitä mielenkiintoisia projekteja oikein pukkaa just sillon kun pitäis kaikkee ihan muuta??

Kuullaan taas, mutta nyt: hyvää yötä kaikille!

Heli

5 kommenttia :

 1. Meilläkin on kartoitettu talvivarusteiden tarvetta. Muksuille on taas hankittava vaikka mitä, mokomat kasvavat. Esikoistytär ei enää kasva, mutta turha luulla että kulkee samassa takissa kovin montaa talvea. Ja tänä talvena ostan itselleni uuden takin. Sain lahjakortin läksiäislahjaksi entisestä työpaikasta ja ajattelin lisätä siihen sen rahan mitä itse käyttäisin takkiin. Näin ajattelin saavani vähän laadukkaamman palttoon. Jolla mennäänkin sitten taas vuosia.

  VastaaPoista
 2. Ja koira on istunut piirtelemässä ihan selvästi :)

  VastaaPoista
 3. meillä se kenkä-urakka oli aikamoinen kans,ku kesä-ja talvi-kengät kävin läpitte...Huh huh,nuorimmaiselle tuli ostettua uuden uutukaiset ensiaskel-kengät,vaikka oishan tuolla ollu jemmassaki ihan hyvät.Mutta se toppa-vaate rumba on vielä selvittämättä...

  opiskelun iloa sinne <3

  VastaaPoista
 4. Meillä olis ihan kauheesti ostettavaa: talvivaatteita, sisä- ja talviurheiluvälineitä ym. ym. Jotenkin tympii aina laittaa rahoja noihin luistelu- ja hiihtovälineisiin, kun eipä niitä montaa kertaa per talvi käytetä. Toki urheilu on aina hyvästä ja kyllähän noi nyt kuuluu lapsella olla, mut opiskelijabudjetti ei aina ihan sallis tommosia.

  Onnea mopokortista! Vaikka mä kyllä ajattelen tommosia jo etukäteen pelkästään kauhulla. Sekä taloudellisesta että kaikista mahdollisista muistakin aspekteista. Saas nähdä, innostuvatko omat lapset moisista. Ainakin jos isäänsä tulevat, niin kyllä...

  No juu, nautihan omasta ajasta (mahtavaa!) ja lepäile! Kyllä ne koulutehtävät ehtii sitten, kun on pöytä maalattu, koirat ulkoilutettu, nuoret miehet vanhempineen ojennettu (hih), kaapit siivottu, joulukortit tehty, vaatteet korjattu, ikkunat pesty, kirjahyllyn kirjat aakkostettu, mattojen hapsut suoristettu ja mitä kaikkia näitä nyt on... ;)

  VastaaPoista
 5. Susanna: meilläkin tarvitsijoita on lähinnä kaksi pienintä lasta, jotka kasvaa joka vuosi ulos kengistään... isommat ei enää sillä lailla. Itselläni on kans vuosikausia aina samat vaatteet. En näe tarpeelliseksi ostella uusia vain siksi että pitäis olla uusia. =)

  Sanna: ilman muuta, se on taitava siinä hommassa. =D

  Suvi: no teillä sitä hommaa taatusti piisaa!! Mulla on helpottanu huomattavasti lasten kasvaessa.

  Terhi: mä kans niin inhoan noita talviurheilukamppeita. Vielä tarvii muutaman vuoden niiden kanssa pelata mutta sitten saa kyllä luvan loppua!! Niin, noita kaikenlaisia pikkuhommia kyllä keksii aina sillon kun olis jotain tärkeempääkin hommaa. =) Ja nyt mä menin sit kuitenkin ottamaan neljä työpäivää noille vapaille, että se siitä vapaasta sitten. Ajattelin että saan niistä neljästä tarjotusta ehkä 1 tai 2 mutta sainkin kaikki... Mopokortti on mutta mopoa tällä hetkellä onneks ei... että saan vielä olla hetken helpottunut sen suhteen. Toi toinen poikahan jo kaatui sillä ittensä kipeeksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥