tiistai 10. joulukuuta 2013

maanantaina


Tänään olen tehnyt seuraavaa, suunnilleen tuossa järjestyksessä:

*noussut aikaisin, vaikka ei olis ollu pakko ees
*siivonnut tiskipöydän tienoon
*kirjoitellut näyttösuunnitelmaa
*vienyt esikoisen bussille
*käynyt kaupassa
*lenkittänyt koirat
*puraissut Dajmia niin, että hampaasta lohkesi paikka
*käynyt suuhygienistillä korjauttamassa edellisen vaurion
*käynyt taas kaupassa
*vienyt miehelle syötävää töihin
*paketoinut muutaman joululahjan
*kirjoitellut taas näyttösuunnitelmaa
*surffaillut netissä
*koittanut tehdä ruokaa soijarouheesta
*heittänyt kyseisen kaamean pöperön suosiolla roskiin
*hakenut yhden lapsen bussilta
*käynyt kaupasta paketin jauhelihaa
*tehnyt ruokaa
*surffannut netissä
*myynyt yhden pupuhäkin
*käynyt taas koiralenkillä
*höyrähtänyt facebookissa Bitstripsiin
*kirjoitellut jälleen näyttösuunnitelmaa

Lisäksi olen syönyt suklaata ja juonut teetä aika hirveesti. Tarttisin kyllä nyt pannumyssyn, että saan tuon teesatsin pidettyä lämpimänä niin, että ehtisin sen juoda kuumana... Täytyis muistaa ottaa käyttöön vaikka joku pipo tuohon siiheksi, kunnes ehkä joskus saan aikaan hommata jonkun fiksumman kapineen siihen hommaan. Ihan kiva nyt kuitenkin, kun sain aikaan aloittaa ton haudutetun teen juomisen. Kyllä tämä tästä etenee ja teet hupenee!

Mutta joo, tällainen päivä tämä - nyt on tuo toinen näyttösuunnitelmakin jo tosi hyvällä mallilla, enää kaksi kohtaa täyttämättä siitä. Koitan huomenna aloittaa sitten niiden kahden itsearvioinnin väsäämisen, voihan syvä huokaus sentään... Mutta tosiaan aika paljon sitä vaan päivän mittaan tulee tehdyksi, ja varmasti oli vielä muutakin mitä tein, mutten muista kaikkea. 

Tänään oli muuten tosi ihana keli; lunta ja pakkasta. Ihan hirmuisen kaunista oli päivällä valoisaan aikaan tuolla metsässä, ja illallakin hanget kiilsi kuin miljoonat timantit ja kuu paistoi. Ah!! Illalla mittari näytti -15 mutta ei kyllä tuntunut mitenkään kauheen kylmältä. Se on asenne- ja vaatetuskysymys kyllä vaan, minusta oli tosi ihanaa käydä lenkillä ja tuli sellanen tunne, että kyllä talvi vaan on ihana juttu!

Ihan pakko vielä laittaa tänne tämä "oma kuva" joka on siis tehty siellä facessa:


Meillä oli kyllä niin hauskaa kun esikoisen kanssa väsättiin näitä kuviamme faceen.


Facessa on monta tyhmää juttua, mutta toisaalta sitä kautta näkee myös paljon kaikkea hienoa ja mielenkiintoista. Viime päivinä olen kattonu tämän seuraavan jutun vaikka miten monta kertaa ja aina vaan ihailen tuota mieletöntä kehon hallintaa... ooh ja uskomatonta, kerta kaikkiaan upeeta!! En nyt valitettavasti tajua miten se YouTube-kuva tähän liitetään, mutta laitan tuon linkin, menkää ihmeessä katsomaan, tuo on aivan mieletön esitys!!


Nyt kuitenkin lienee parasta lähteä tästä nukkumaan (eli oikeesti kylläkin meen sänkyyn lukemaan vielä kirjaa...), joten hyvää yötä kaikille!

Heli

9 kommenttia :

  1. Katsoin päivämäärää ja aloin lukea listaa läpi. Jossain vaiheessa tajusin, että kyse on eilisestä päivästä eikä sentäs tästä päivästä. Ehdinkin miettiä, että miten ihmeessä olet jo tänään ehtinyt suuhygienistille, 2 kertaa kauppaan jne. Joo, olen ilmeisesti vähän unessa vielä. Mut siis järkyttävän määrän asioita saat joka tapauksessa yhteen päivään mahtumaan.

    Ei tossa videossa mun mielestä mitään ihmeellistä ollut. Näytti ihan mun ja mieheni aamuvenyttelyltä. Kröhöm... ;)

    VastaaPoista
  2. No huhhuh. Katoin, että kello on nyt 9.32 aamulla ja Heli on jo tehnyt kaiken ton tänään ... Siis oikeesti??
    Sano pliis, että oli sittenkin maanantain puuhat tossa tai masennun, koska itse en oo ehtinyt tehdä vielä oikeestaan mitään muuta kuin tulla töihin ja avata koneen ja tärkeysjärjestyksessä alottanu hommat ;)

    VastaaPoista
  3. Terhi: juu, eilisestä siis kyse. Olin koneella näköjään tän päivän puolella.. =D Kato kyllä ehtii yhtä ja toista kun herää aikaseen ja valvoo pikkutunneille...

    Mites, eikö sun pää kopsahda kattoon kun tulee noi heitot? Vai venyttelettekö pihamaalla? =D

    Annukka: ei, mä oon vaan niin mahdottoman kerkiäväinen. =D No joo, eilisestä siis todellakin kyse, täytyy käydäkin se tonne korjaamassa...

    Tänään sekasorto taas vain pahenee... taas yksi uusi kaappi räjäytettynä, ja entiset siis kaikki laittamatta paikalleen... huoh (ihanaa!!!)

    VastaaPoista
  4. Minustakin lumi ja pakkanen tuntuvat taas pitkästä aikaa ihanilta. Ulkona liikkuessa saa kunnon punaposket :)

    VastaaPoista
  5. No välillä saattaa vähän kopsahdella, mut kato ku vuosikausia joka aamu treenaa, ni kyllä siihen tottuu... :D

    VastaaPoista
  6. Susanna: ihan sama fiilis!! Oli eilen illallakin tosi ihanaa mennä koiralenkille pakkaseen!

    Terhi: no ilmankos! Vai mä kyllä sanoisin, että toi nyt on sieltä helpoimmasta päästä venyttely, ja vielä pari siinä apuna... jotain haastetta ehkä tarttis jatkoon. =D

    VastaaPoista
  7. Tätä ja paria edellistä postausta kun katsoo niin oletpa kyllä varsinainen pyörremyrsky! Mistä sulla riittää energiaa?

    VastaaPoista
  8. Keskeneräinen: paljon aikaa hukattavaksi (ja paljon suklaata antamassa energiaa...) niin heti alan katselemaan joka paikkaa sillä silmällä. Mun lempipuuhaa on kaappien siivoominen ja järjestäminen, ihanaa kun voi tehdä sitä nyt omaan tahtiin ihan kaiket päivät. Vielä olis reilu viikko sairaslomaa jäljellä, toivotaan että kun sitten lähden taas töihin on joka paikka jämptisti järjestyksessä ja joulua ennen ei tarvii kun vähän imuroida vaan. =) Tai koskaan. =)

    VastaaPoista
  9. minä oon jo ihmetellyki mikä toi ihme kuva-juttu facessa on,niinku se kiinnostais enemmän :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥