keskiviikko 27. elokuuta 2014

to do


Listat ei ota hoituakseen. Miehellä on tosi paljon ylitöitä ja monet hommat vaan odottaa hänen paikalla oloaan. Tai sitten ajan kulumista ja tilauksen saapumista, jonka jälkeen vasta pääsee seuraavaan hommaan... No, kyllä tämä tästä.

Tämä loppuviikko on koulusta etähommia, ja tein itse asiassa ne hommat jo eilen. Voin siis täysillä keskittyä nyt vaan tähän siivoiluun. Mulla on ollut ajatus ottaa avukseni siivooja, lähinnä siis ihan sitä pintojen putsausta tekemään, mutta saapa nähdä, että teen ne sitten kuitenkin lopulta itse. Tänään on aika kunnianhimoinen mun listani (tuo alempi), ihan kauheen monta juttua... Koitan edes osan saada ihan tosissaan myös tehdyksi tänään. Ensimmäisenä varmaankin iskeydyn tämän kimppuun:


Kirjoituslipasto on ollut tuolla paikallaan jo pari päivää, mutta en ole ehtinyt sitä laitella kuntoon. Lisäksi aikaa vie kaikkien tavaroiden perusteellinen välppäys. Mä todella tahtoisin nyt kaikesta turhasta eroon... ja vaikka olen mukamas kaiken jo kertaalleen katsonutkin, niin aina sieltä kuitenkin jotain turhuuksia taas löytyy. Toisaalta koitan samalla myös järjestää kaiken järkevästi ja käytännöllisesti - on vähän pakkokin, kun se äskettäin meiltä lähtenyt iso kaappi on pelistä pois. Ei sinällään, että sitä kaipaisin tai tarttisin, mutta sen sisältämät tavarat on vaan nyt saatava sijoitettua muualle.

Yksi ärsyttävä lisähomma pukkasi nyt tähän vaiheeseen, kun luulin jo hetken pääseväni sen suhteen helpommalla: tiskaus. Meiltä nimittäin taisi hajota tiskikone sunnuntaina... Korjaaja tulee vasta perjantaina, plääh. Tiskaamisessa ei sinällään ole mitään ärsyttävää, mutta tällä hetkellä tiskipöydän välitilasta puuttuu vielä lasi, joten koko ajan olen vähän hysteerinen, etten roiskisi sinne tapettiseinälle vettä ja pesuainetta... En myöskään ole vielä oikein tottunut tuohon puiseen tasoon - entinen taso oli ihan kokonaan sitä teräksistä tiskiallasta, eikä tarvinnut sen ihmeemmin miettiä, meneekö vettä sinne sun tänne... Tiskaaminen on siis tällä hetkellä hermostunutta varomista joka suuntaan, en tykkää sellasesta. Tilakin meinaa kaapista koko ajan loppua, koska normaalisti en pitäisi siellä kaikkea sitä kamaa, mitä nyt tiskatessa sinne on laiteltava.

Jaaha, josko sitä sitten hörppäis teen ja alottais. Pyykkiä jo eka satsi pyöriikin, suuntaan siis tuonne tavarakasan keskelle...

Heli

4 kommenttia :

 1. Onnea raivaamiseen! Tuo on sellaista hommaa, että jokainen askel on askel oikeaan suuntaan. Vaikkei ihan kaikkea ehtisikään niin hyvä kumminkin. Muista kehua itseäsi päivän päätteeksi!

  VastaaPoista
 2. Pitäis varmaan itekkin tehä taas tollanen lista, koko kämppä ihan sekasotku vaikka aikalailla äsken siivosin... Kuka meillä sotkee ? :(( Voihan pylly toi tiskikone homma! Hehheh, täälläkin pesukone pyörii, pyykit vaan ei ikinä lopu! :--D

  VastaaPoista
 3. Keskeneräinen: en nyt oikein päässyt taputtelemaan itseäni selkään... monen monta asiaa jäi tekemättä. Ja sitten taas tuli tehtyä monta asiaa, mitä ei listalla ollutkaan.

  Iida: kyllä sä sit taas jaksat siivoilla, kun saat mahan pois. ♥

  Katja: ei kun koiraa taitaa kyrsiä, kun mamma ei koskaan ehdi olla sen kanssa vaan se aina vaan siivoo, remppaa, bloggaa... =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥