keskiviikko 26. marraskuuta 2014

viisi väriä - sininen ♥

Olen saanut jo kahdestakin paikasta värihaasteen. Kiitos Anna ja Anne! Haasteen tarkoitus on esitellä kotoa viisi väriä ja jokaisen värin kohdalla haastaa joku mukaan.

Tämä haaste on erilainen ja mukava, mutta kuitenkin itse asiassa aika haastava. Olen miettinyt ja pohtinut miten tän toteuttaisin ja mitkä on ne meiltä löytyvät värit. Värejä kun on, muttei kovinkaan montaa. Meillä on "suuret linjat" valkoista, harmaata, ruskeaa, sinistä... siis niinku katot, seinät, lattiat, kaapit, ovet. Sitten on ripsaus jotain muutakin. 

Otan nyt tähän ekaksi väriksi tuon sinisen, joka on lempivärini. Nimenomaan ja etenkin tollanen vaaleansininen ja siniharmaa. Sähkönsininen ei oo mun juttu ja tummansininenkin vain vähän. Mutta vaaleaa sinistä meiltä löytyy kieltämättä aika paljon.

Tässäpä sitten sinisiä asioita meiltä:

♥ Sinisiä räsymattoja on useita. Ne on kyllä kaikki niiiiiin ihania! ♥


♥ Siniruusuinen keittiön tapettini on niiiiiin ihana! ♥


♥ Siniset lattialaatat kylppärissä ei ehkä enää tunnu ihan niin ihanilta... tai kyllä noi laatat vielä menis, mutku noi saumat... ♥


♥ Sinisiä astioita on monenlaisia, sekä vaaleita että vähän tummemmallakin kuviolla. Näiden kuvissa olevien lisäksi mulla on myös esim. vaaleansiniset vuoat ja emalikannu. Tykkään sinisistä astioistani ihan hirveesti! ♥

♥ Sininen pirttikalusto, niin kaunis toi sävy! ♥


♥ Vanhat siniset rullaverhot on just täydellistä sinisen sävyä. ♥


♥ Sinisävyinen mummon tekemä tilkkupeitto on aivan ihana! Se on oikeesti mun siskon, mutta en oo ajatellu palauttaa sitä... ;) ♥


♥ Tummansiniset tähtilakanat on mun lempparit! (Ja toi karvapää on mun mies.) ♥


♥ Vaaleansininen kukkakuvioinen yläkerran tapetti on edelleen mieluinen. ♥


♥ Tykkään myös tästä pojan huoneen tapetista. ♥


♥ Ihanan sävyinen sininen jakkara, joka tosin on vähän saanut roiskeita remontin tiimellyksessä. ♥


♥ Pauli-huumassa minäkin hankin pallovalot. No yllättävää, ovat siniset.. ♥


♥ Tosi kauniin sävyinen Kastehelmi-tuikkukippo! ♥


On mulla varmaan näiden lisäksi jotain muutakin sinistä... Ainakin keittiössä on aivan supersuloiset vaaleansiniset tähtikuvioiset keittiöpyyhkeet. Mun hammasharjakin on vaaleansininen... =D Ja hei, mun blogikin on vaaleansininen... ♥

Värihaaste jatkuu vielä neljän muun värin verran, kunhan saan vähän kuvamateriaalia kasaan. Nyt haastan mukaan oman kullanmuruseni Iidan. Saatanpa jopa arvata, mikä väri sieltä ainakin tulee esittelyyn...

Onko sininen teille yök vai nam?

Heli

14 kommenttia :

 1. Sininen on mulle enemmän yök - miehelle taas lempiväri. Sitä se oli minullekin ennen. Nykyään en kaipaa sitä yhtään. :)

  VastaaPoista
 2. No nam!! ihania sinisiä juttuja löytyy teiltä..ja kauniin sävyisiä.Tykkään tosi paljon hieman harmahtavasta sinisestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin just sellanen harmaaseen taittava sininen on se kaunein. No, vaaleansininenkin kyllä... Sinisiä on niin monen sävyisiä!

   Poista
 3. Moikat tänne :) Mulla on myös seurannut tuo sininen väri ihan koko aikuisiän mukana siis lempivärinä. TYKKÄÄN! Juurikin hennon värisestä vaalean sinisestä, pastellisesta <3 Teiltä näkyy hyvin tuo sinun lempivärisi!! Ja oi, kuin kauniit nuo tapetit ;) Oikein hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moimoi! Joo, sinistä on kyllä kieltämättä meillä aika paljon... on se niin nätti väri! Eiks vaan ookki ihanat noi tapetit! ;)

   Poista
 4. Tykkään meillä vaaleansinisestä harmaan kanssa yhdistettynä, poikien huoneessa on tämä kombinaatio. Muuten en ole sinisen ylin ystävä. Ainakaan ihan kirkkaan sinisen. ;) noi teidän tähtilakanat on hienot, huolisin meillekin. Ja pallovalot myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensähän se sininen on kai just poikien väriksi ajateltu... on meilläkin pojan huone sininen. =) Tuo yläkerran tapetti oli muuten lasten yhdessä valitsema, tai siis mä annoin vaihtoehdot ja he yhdessä päätyi tuohon. Ei paha, koska itekin tykkään!

   Lakanoita saa Jotexilta edelleen, sieltä vaan hommaamaan! Ja Paulit sillon kasasin ite, ne värisävyt ja määrät siis. Niitä saa kans ihan millasina yhdistelminä vaan tahtoo (ainakin sieltä Ranskasta kun tilaa).

   Poista
 5. Hahaha kiitos haasteesta <3 Katotaa löydänkö ees viittä väriä täältä! :,D Ompas paljon sinistä siellä! En ookkaa koskaan aatellu ! Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et oo huomannu?? Vaikka täällä on sinistä yltympäriinsä? =D

   No teillä on ainakin se vihree... ♥

   Poista
 6. Kiva kun päätit ottaa haasteen vastaan! :) Sininen on kyllä kiva väri, se on jotenkin kodikas. Itse pidän kuitenkin enemmän siniharmaasta tai melko tummansinisestä, myös sähkönsininen voi olla kiva joissakin esineissä/vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli kiva haaste! Minustakin sininen on kotoisa ja myös rauhallinen väri. Sinisen sävyjä on niin paljon, että varmaan jokaiselle löytyy joku, mistä tykkää. Siniharmaa on ihana, tummansininen menee just lakanoiden verran, muuten en välitä kauheesti. Sähkönsininen on liian terävä väri minusta, mutta tiedän ihmisiä, jotka käyttää sitä vaatteissa ja joille se sopii täydellisesti!

   Poista
 7. "Joku" tykkää "vähän" sinisestä? ;) Mutta siis joo toi pirttikalusto ja noi astiat ja moni muukin miellyttää kyllä mun silmää. :) Meillä ei ihan hirveesti ole sinistä mutta nyt oon iskenyt silmäni yhteen siniseen talonpoikaiskaappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, kuka?? Kenestä sä puhut?? =D Aaaawww, sininen talonpoikaiskaappi kuulostaa aivan ihanalta!! ♥ Noi kaapit mitä meillä on, valkoiset Pentikin kaapit siis, niitä ainakin olis ollut myös sinisenä... olis ollu kyllä tosi ihanat, jos olis sillon tajunnu! Valkoiset tosin käy sit kaikkeen muuhun, sininen ei silleen ihan joka paikkaan istu. Meidän köökkiin olis kyllä käyny ihan nappiin. ♥

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥