sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

ihanat naiset kokoontuivat meillä ♥


Vähänkö oli ihana ilta eilen!!! Kuva liittyy siihen sillä tavalla, että päivä kuitenkin alkoi siivouksella... 

Meillä on nykyään kyllä koko ajan suht siistiä. Siisteys kun ei siis ole todellakaan ollut mikään itsestäänselvyys aina... ennemminkin musta tuntui aiemmin, että siivoan koko ajan ja sotku on loputonta. No, nykyään suuren karsinnan tuloksena meillä ei yksinkertaisesti vaan ole enää turhaa tavaraa siellä täällä. Tottakai myös remontin valmistuminen ja se, että olen saanut paikat mieleisiksi ja toimiviksi, on vaikuttanut asiaan. Myöskin lapset on kasvaneet isoiksi, eikä heillä enää ole niin paljoa kaikenlaista sälää. Ja se mahdoton vaatteiden kanssa välppääminen on saanut jo loppua, koska enää ei pikkulasten monenmoiset haalarit ja tuhannet kenkäparit valtaa alaa - eikä niitä tarvii joka vuosi mittailla, että mikä mahtuu ja mikä ei.

No tämä siivous-selostus siis siitä syystä, kun eilen tuli puheeksi se, miten siistiä meillä on.


No mutta asiaan... Meillä oli siis eilen paikallisten bloggaajien tapaaminen. Meitä on sellainen vajaan kymmenen naisen porukka, joista tällä kertaa koolle pääsi kuusi naista, tai siis minä plus viisi. =) Ollaan aiemminkin tavattu erilaisilla kokoonpanoilla, tällä kertaa paikalle, eli tänne meille, pääsivät 


♥ Kaikki aivan ihania tyyppejä!! ♥


Oli tosi hauskaa, kun kaikilla kamerat vaan räpsyi! No niin, paitsi sitten tietenkin minulla, joten jouduin ottamaan kuvia vasta tänä aamuna näistä herkkujen jämistä, millä aamuni aloittelin... Meillä oli täällä nyyttärit, jonne jokainen siis toi jotakin, ja voi uuuuuuuuh mitä herkkuja täällä olikaan tarjolla!! Tuossa kuvassa on aivan ihanaa Marikan tekemää juustokakkua, nam!! Sitten oli kinkkupiirakkaa, brownieita, valkosipulista leipää, kasvispiirakkaa, tuulihattuja... kyllä oli massu täynnä herkkuja!!

Sain tuollasia aivan ihania rättejä tuliaisiksi!! Raaskiiko niitä ees käyttää... ♥

Oli todella kiva tavata näitä ihania naisia! En tunne heistä ketään mitään muuta kautta kuin täältä blogimaailmasta. Ei voi siis todellakaan vähätellä sitä, että tätä kautta voi ihan oikeesti tutustua mahtaviin tyyppeihin! 

Meidän ilta sujui tosi rattoisasti, puhe pulppusi ja aiheet siirtyili sujuvasti valokuvauksesta lastenlapsiin, leipomuksista Jutan dieettiin, erilaisista blogeista putkiremonttiin... Mua myös edelleen naurattaa kauheasti eräskin "nuku nuku nurmilintu"-juttu... =D 

Mun mielestä ainakin vaikutti siltä, että kaikilla oli tosi kivaa. Jokainen sai olla ihan oma itsensä, kaikki sai äänensä ilmoille ja ainakin minusta tuntui, että kaikki viihtyi ja nautti olostaan ja siitä, että sai vaan pulista naisporukassa. Uusia tapaamisia jo suunnitellaan kovaa vauhtia Facebookin puolella... odotan itsekin niitä kovasti!!

Naiset otti aivan ihania kuvia täältä ja ainakin osassa noista blogeista niitä näkyy, käykäähän kurkkimassa ja samalla tutustumassa muutenkin noihin ihaniin blogeihin, jollette jo niitä tunne. 

On muuten tosi jännää ja kivaa nähdä, millä lailla muut tämän oman kodin näkee ja millaisia kuvia ottavat. Itsellekin tuli kaikista niistä valokuvaus-puheista aika kova nälkä taas opetella tuota kuvaamishommaa lisää... kumpa vaan saisin aikaiseksi!! 

Eilisestä illasta sain tosi paljon iloa ja energiaa ja myös jonkunlaista lisäintoa taas tähän bloggaamiseenkin. Ja tietty oli ihan ältsin kivaa pälpättää mukavien ihmisten kanssa. Vielä kerran siis hirmuisen iso KIITOS teille kaikille aivan ihanasta illasta!!

♥ Hyvää naistenpäivää!♥

Heli

24 kommenttia :

  1. Voi että kuulostaa superihanalta tuommonen tapaaminen!! Mitenhän niitä lähialueen bloggaajia vois löytää..? Musta tuntuu ettei täällä asu yhtään ketään muuta kuin me.. No ehkä jo niinkin lähellä ku Kuopiossa olis, mutta siis miten niitä löytäis..

    Sä oot muuten mun esikuva tässä raivaushommelissa. Kyllä määkin vielä joskus tän kämpän aion saada sen verran tyhjäks että siivous sujuu helposti :o)

    Mukavata ens viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapaaminen oli kieltämättä tosi kiva! Meidän ryhmä on kasaantunut sillä lailla, että yksi tunsi yhden, joka tunsi toisen, joka tunsi kolmannen... Mä en kyllä yhtään tiiä mitä kautta alueen muita bloggaajia vois löytää, jos ei tunne yhtäkään. Kuitenkin totuus todennäköisesti on, että bloggaajia kyllä on joka puolella... kun vaan sais siitä langan päästä ensin jotenkin kiinni. Toivottavasti sä löytäisit vastaavanlaisen porukan - etsi vaikka olisko olemassa facessa jotain ryhmää.

      Vau, mä olen jonkun esikuva!!! Imartelevaa!! Musta on ollu tosi hauskaa kuulla, että tuosta meidän tapaamisestakin on tainnut poikia intoa raivata koteja. Mä haluan ihan oikeesti kannustaa kaikkia raivaukseen vähänkin halukkaita, että kyllä se ajan myötä onnistuu! Mullakin oli vuosikaudet silkkaa kaaosta tämä elämä, nyt vasta se on tasoittunut. Ja siis suuri asia siinä on ollut se, että lapset on kasvaneet isoiksi. Ei vaan kerta kaikkiaan enää ole sillä lailla sitä kamaa. Tottakai raivaaminen vaatii myös tiettyä asennetta, että raaskii laittaa tavaraa pois. Mutta lopussa kiitos seisoo, mun mielestä ainakin. Tsemppiä raivailuun!!

      Kivaa viikkoa sulle kans! ♥

      Poista
  2. Tuollaiset blogitapaamiset ovat varmasti antoisia ja mukavia. Jännä tavata ihmisiä, jotka on oppinut tuntemaan blogien välityksellä:) Luulen olevani täällä ensi visiitillä, joten jatkankin lukemaan vanhempia postauksiasi...
    Suloista sunnuntaita♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapaaminen oli todellakin antoisa ja mukava. Aivan mahtavia tyyppejä!! Joskus kynnys lähteä johonkin voi olla korkea (kyllä mulla kieltämättä oli ryhmään meneminen vähän mietinnässä), mutta kannattaa kokeilla. On hauskaa, kun toisia tavallaan tuntee, vaikka oikeesti kuitenkaan ei.

      Tervetuloa vaan blogiini, toivottavasti löydät kivaa luettavaa!

      Poista
  3. Se on kyllä totta, kuinka tuollaisesta yhteisestä tapaamisesta saa ihan mielettömän paljon energiaa ja voimaa. Mä oon täällä kovaa vauhtia jatkanut karsimista ja hinnoittelen taas lisää kirppiskamoja. Ilta oli tosi mukava ja olen todella iloinen, että olen saanut tutustua teihin kaikkiin ♥ Minusta Heli sun kuvat on hyviä. Itse en myöskään juurikaan muokkaa kuviani, koska en osaa. Korkeintaan sumennan vähän reunoja, mutta siinä kaikki. Oma valokuvaushommani on vielä ihan lasten kengissä. Ihailen aina toisten ihania kuvakulmia. Itsekin haluaisin oppia niistä vähän lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, miten ootte nyt niin innostuneita raivailemaan!! Mä joskus mietin, onko meillä vähän jopa autiota, kun ei oo tauluja, valokuvia, koriste-esineitä... Sit taas toisaalta meillä on just meidän näköistä ja ihan riittävästi tavaraa. Nämä meidän tapettivalinnatkin on vähän sellasia, ettei mielestäni kaipaa mitään sen kummempaa seinille.

      Mä olen kans iloinen, että lähdin ryhmään, vaikka sitä vähän ensin mietinkin. Aivan mainioita tyyppejä olette kaikki! ♥

      Kiitos vaan kuvakehuista. Mun mielestä mun kuvien taso on aika paljon heikentynyt... kun ei vaan ole ollut intoa perehtyä tohon järkkäriin. Sillon kun hankin sen, kuvasi tosi paljon ja ihan hienojakin kuvia. Nyt vaan pokkarilla räpsin... Mun kuvakulmatkin on tosi tylsiä, monesti mietin, että miks en vaan osaa mitään kivoja kuvakulmia. Sun meiltä ottamat kuvat oli ihan mahtavia, nimenomaan tykkäsin tosi paljon teidän kaikkien kuvakulmista!! Jospas me saatais Teija pitämään meille oppitunteja kuvaamisesta... se olis kyllä tosi kivaa!!

      Poista
  4. Olipa hauska tosiaan katsella kuvia teiltä muiden näkökulmasta kuvattuna. Se on varmaan se juttu, että meidän jokaisen silmät takertuu eri asioihin. Sama huusholli, mutta niin erilaiset näkymät.

    Minusta oli kiva kuulla, miten suhtaudut siivousjuttuihin nykyään. Muistan, kun joskus olit ihan ahdistuksen syövereissä, kun tuntui, että ihan hukut siivoustöihin. Emme olisi arvanneetkaan, kuinka nopeasti se asia helpottaa. Minä itse ajattelisin myös niin, että vuosien työ alkaa tuottaa tulosta (meillä itse kullakin). Eli pieniä opinmurusia alkaa mennä ipanoille perille. Ja totta on sekin, että turhan tavaran siirtely paikasta toiseen siivouspäivänä vie olevaisenkin innon.
    Hyvää jatkoa sinulle, kerro terveiset pirpanalle ja hänen äidilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä ne toisten ottamat kuvat oli tosi kivoja! Ihan tuli tunne, kuin olis jossain lehtijutussa, kun oli muiden esittelemänä oma koti!

      Joo, tuota siivousahdistusta mulla on männä vuosina ollut todella paljon. Vanhoja (jo poistettuja) blogijuttujani lukiessa noin joka toisessa postauksessa mä olin siivonnut tai alkamassa siivoomaan... Olen myös käynyt läpi valokuvia vuosien varrelta nyt viime aikoina, ja voi kauhee millasta täällä on aina ollu. Olen ottanut kuvia lapsista, koiranpennuista, tai mistä vaan, ja aina taustalla kaamea kaaos... en ole tainnu paljoa ajatella, että ne kuvat ei kauheen ihanilta näytä, kun kaaos paistaa taustalta. Onneksi ne ajat on ohi, vaikka joskus ajattelin, että en selviä siitä koskaan!

      Minäpä kerron terkut! Pikku-Miia on oppinut jo ryömimään... menee kuulemma pitkin kämppää jo. Viimeksi kun näin (viime viikolla) oli just keksinyt sen ryömimisen ja eteni vielä aika hitaasti. Kyllä kohta saa perässä juosta... On se typykkä kyllä maailman rakkain! ♥

      Poista
  5. Kuulostaa siltä että jäin paljosta paitsi, harmi!!! Mutta en ois tosiaan jaksanut yhtään kun kurkku on vieläkin ihan tulessa kun päätti kipeytyä toissayönä :( Mutta jospa jo seuraavaan pääsisin, mutta kiva että teillä kuitenkin kivaa ja olenhan puoliksi ollut mukana kun olen saanut monesta blogista kuvia katsella <3 Kaunis koti!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun et päässyt tulemaan!! Olis ollu kiva näyttää sulle ihan livenä, miltä ne ruusutapetit nyt sitten paikallaan näyttää. Mutta hei, eihän tämä välttämättä viimeinen kerta ollu, kun meillä tavataan. Minun puolesta illanistujaisia voidaan kyllä pitää toistekin, kunhan nyt ensin kierretään muidenkin kodit (jos muut haluaa kutsua kotiinsa).

      Pikaista paranemista ja toivotaan, että jo seuraavassa tapaamisessa tavataan!

      Poista
  6. Kiitos Heli kun avasit meille kotisi :D olin kyllä niin fiiliksissä tuosta ihanasta vanhan talon tunnelmasta. Ja teidän kaikkien kanssa on kyllä hirmu helppoa jutella ja aika kului siivillä. Yritän omatkin tunnelmakuvat saada blogiini pikapuolin. Kiitos vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, oli todella kivaa!! Ihania kuvia olitkin blogiisi laitellut. Ja olen tosi otettu teidän kaikkien kehuista. Mä kerroin miehellekin, että kaikki on niin kovasti kehuneet, että hyvällä maulla remontoitu ja sisustettu... oli niin kiva tunne kaikista niistä puheistanne!! ♥ Kiitos!

      Poista
  7. Kiitos Heli ihanasta illasta, oli tosi kiva tutustua! :) Ja teidän koti on niin kaunis ja hyvällä maulla remontoitu, että ihan kadehduttaa ;) Ja hei, käytä tiskirättejä ahkerasti, ne vain paranevat käytössä! Itse en muita enää käytäkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle itsellesi myös!! Oli kiva tutustua! Ja hei, tänään vetelin viimeisen palasen sitä superihanaa suklaakakkua... ai että se oli kyllä aivan suussa sulavaa! Täytyy tehdä itsekin joskus.

      Mä otan rätit jossain vaiheessa käyttöön... nyt vaan ihailen niitä ensin! =)

      Poista
  8. Ihana koti sinulla! Löysin blogiisi Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä -blogin kautta. Tervetuloa vastavierailulle! t.Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Ja tervetuloa! Minä tulen käymään "kylässä"! =)

      Poista
  9. Oli kyllä ihana ja jotenkin tosi energisoiva ilta! Minäkin suu vaahdossa selitin kotona tavaran karsimista, lautalattioita, aamupalan verran kestänyttä diettiä. Vieläkin naurattaa se, kuulostaa niin meikäläiseltä!:D

    Iiiiiso kiitos että saimme tulla kauniiseen kotiinne, toivottavasti taas kohta treffataan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oli energisoiva ilta! On niin kiva välillä kälättää vaan naisten juttuja, kun kuitenkin suurimman osan ajasta taistelee täällä teinien kanssa... Hauskaa tuo, miten teihin nyt tarttui tuo tavaran vähentämisvimma. Mä oon niin himoraivaaja, monet vuodet sitä "harrastanut"... rakastan kaikkea siitä aiheesta kertovaakin ja tekis mieli vähän väliä joku kaappi heittää ympäri ja vielä vaan tyhjentää... mut ei mulla enää ole tyhjennettävää!!

      Toi aamupalan verran kestänyt dieetti oli kyllä ehkä pohjanoteeraus kaikista dieeteistä ikinä! =D Kyllä ei minusta oo dieetteihin... =D Painonvartijoita kestin ehkä 1,5 päivää, sit jo mieskin sanoi, että "nyt oot jo ihan tarpeeks laihtunut!" Eli tais olla naama sen verran vinossa jo siinä ajassa, että katsoi parhaaksi "kannustaa" mua lopettamaan... =D

      Isosti kiitos sinullekin käynnistä, oli tosi kivaa!! Seuraavia treffejä odotellessa!!

      Poista
  10. Ihan parasta kyllä jutella/höpötellä naisporukassa ja samalla herkutella.Teillä on ollut varmasti hauska ilta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli, aivan ihanaa! Soisin kaikille ihmisille sellasen porukan, missä voi huoleti päätä tuuletella! ♥

      Poista
  11. Heippa Heli!
    Teillä on kyllä niin ihanan näköistä ja tuo sininen pirttikalusto on niin söpö. Voisitko sinä neuvoa minua niitten sohvanpäällysten värjäyksessä kun sinulla on nyt jo siitä kokemusta enemmänkin. Tilasin Kärkkäiseltä samaa sinistä väriä neljä pakettia mitä sinullakin oli. Värjäsitkö ne päälliset useammassa erässä ja paljonko laitoit aina koneelliseen väriä? Viitsisitkö antaa minulle sellaiset rautalankaohjeet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Susu! Tottakai voin auttaa, toivottavasti nyt vaan muistan miten homma meni...

      Ensinnäkin mä värjäsin kaikki nämä eri värjäykseni pesulassa. Eli sain kaikki päälliset yhteen suureen koneelliseen - se on mun mielestä aika hyvä homma, koska silloin värjäystulos on tasainen. Suosittelen siis kysymään jostain pesulasta, voiko siellä värjätä! Täällä ainakin onnistui tosi hyvin eikä maksanutkaan paljoa (velottivat vaan yhden koneellisen verran, vaikka konehan oikeesti pyöri kolme kertaa).

      Se itse värjäys menee niin, että

      1) ensin ne päälliset pestään pesuaineen kera ihan normaalisti 60 asteessa (onko sulla siis noi samat Ikean päälliset? Niissä ainakin on pesuohje sen 60 astetta.). On ehdottoman tärkeetä, että uudet päälliset pestään ja nimenomaan vielä pesuaineella, se avaa jotenkin sen kankaan vastaanottamaan sitä väriä. Eli pelkkä kastelu ei riitä!

      2) Sitten ne pestyt päälliset otetaan koneesta pois ja koneeseen laitetaan värit ja suolat. Itse ainakin pidän tärkeänä, että kaikki ne värit valuu sinne rummun "alle" niistä reijistä, eikä väriä jää rumpuun, koska jos sitä jää niin minä epäilisin, että märkään kankaaseen saattais tulla läikkiä... en tiiä käviskö niin, mutta ei vara venettä kaada.

      Sitten ne märät puhtaat päälliset takas koneeseen ja taas se 60 asteen ohjelma läpi. (Ei pesuainetta, vain ne värit ja suolat.) Kannattaa olla mahdollisimman pitkä ohjelma, ei siis mitään pikaohjelmia tässä vaiheessa!

      Jos nyt oikein muistan, mulla oli vain kolme pakettia väriä, koska toi valkoinen nappaa todella hyvin sen värin. Ja mulla oli suolaa sellanen tavallinen kilon paketti, josta muistaakseni se pesulan täti sanoi, että antaa mennä koko paketti vaan, se suola vissiin kiinnittää sitä väriä, eikä haitta vaikka sitä on vähän liikaa (jos oikein muistan, ohje on että 500g).

      3) Kun ohjelma on valmis, laitetaan koneeseen jälleen pesuainetta ja vielä kerran pestään se 60 asteen ohjelma läpi. Ja sitten pitäisikin olla valmista!

      Mä silloin eka kerran oranssiksi värjätessäni käytin väriä todella paljon, muistaakseni 7 tai 8 pakettia (ja suolaa tarvii vaan sen yhden 500g, tai mulla oli siis se kilo). Valkoiset uudet päälliset nappasi värin ihan hurjan hyvin, joten sitten noita turkooseja värjätessä käytin tosiaan vain 3 pakettia (muistaakseni). Mun tavoite oli haaleampi turkoosi, ja silti minusta väri tuli hyvin kirkas. No ei onneksi kuitenkaan liian kirkas.

      Toivottavasti onnistut hyvin, tuleppa kertomaan miten meni!

      Ja tosiaan kotikonetta käyttäessä en sitten osaa sanoa miten kannattaa tehdä... sinnehän ei kaikki päälliset kerralla mene mitenkään, joten en osaa sanoa miten kannattaa laitella aineita. Suolaa kuitenkin tarvii sit joka koneelliseen. Mutta mä kyllä lämpimästi suosittelen pesulassa värjäämistä, meidän pesulassa ainakin ihan nikottelematta antavat värjätä! (Se konehan kyllä puhdistuu aineista ihan hyvin sillä jälkipesulla sitten.)

      Poista
  12. Kiitos Heli ohjeistasi! Mulla on vanhat valkoiset ektorpin päälliset ja niitä ajattelin kokeilla värjätä. Aattelin ihan kotona kokeilla, joten useemmas erässä se täytyy tehdä. Tuun sit kertoon kyllä kuinka ämmän kävi värjäysoperaatiossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti onnistut hyvin! Mietin, että kannattaisko jotenkin punnita ne kankaat niin, että olis saman verran aina per kone, sit olis ehkä helpompi laittaa saman verran aina väriä per kone. Suolaa pitää olla jokaiseen koneelliseen se puoli kiloa. No mut niissä väreissä on kyllä hyvät ohjeet mukana!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥