sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Marikan kotona


Tänään taas vettä ropisee, mutta eilen saatiin nauttia ensimmäisestä oikeasti kesäisestä päivästä. Ja sitä vietettiinkin sitten hyvässä seurassa, kun blogiporukkamme kokoontui taas, tällä kertaa Marikan kotona. Ja oiiiiii miten ihana koti se olikin!! Jo pihalla minä huokailin ihastuksesta, kun omenapuun alle oli asetettu pöytäryhmä ja sinne omenapuuhun sitten verhoa ja palloa ja lyhtyjä... ♥ Tahtoo tuollasen myös, vaan eipä ole meidän omenapuun alla tilaa...




Marikan koti on niiiiin ihana! Valoisa ja nätti (kuvat ei valitettavasti tee oikeutta sille valoisuudelle, mikä kodissa oli!), paljon ihania yksityiskohtia, kauniita huonekaluja, uutta ja vanhaa. Kyllä oli ihanaa kierrellä ja kaarrella, nappailla kuvia ja saada inspiraatiota. Marikan kotona pilkahteli söpöä vaaleanpunaista siellä täällä:



 Ja sitten tuota ah niin ihanaa (oikeesti siis, tykkään!!) vanhojen talojen väriä, vaaleanvihreää, plus vähän kapeampaa panelia, mitä usein näkee just noissa vanhoissa rintsikoissa,  ja mikäli oikein olen notiseerannut, nimenomaan noissa ihanissa lasikuisteissa:


Ja miten kivasti oli muutenkin sisustettu tuo kuisti!! Kenkäkori, kynttilöitä, sinkkisaavi, virkatut verhot, irtonainen ikkuna jossa pisaroita... tykkäsin tosi kovasti!

Siellä sun täällä muuallakin oli kivoja tuunauksia ja tavaroita ja yksityiskohtia - paljon kaunista katseltavaa. Yläkerrassa oli makuutilat, jotka oli mielestäni myös sisustettu tosi suloisesti. Vanhempien makkarista sai ikkunan auki ja kesätuuli puhalsi sisälle - tuli jotenkin niin hyvä fiilis siitä, tosi kesäinen ja rento! Olis ihanaa ottaa päikkärit siinä sireenien tuoksuisessa ilmassa... tuoksu oli aivan huumaavan ihana, rakastan sireenejä!



Lasten makkarissakin oli tosi kivan näköistä. Mua viehättää tällainen jollain lailla vähäeleinen, mutta kuitenkin persoonallinen tyyli. Huone on selkeästi lastenhuone, kuitenkin ilman joka tuutista pursuavaa lelu- ja värikaaosta. Sit tuollasia aivan mahtavia persoonallisia pikkujuttuja, kuten viirinauha, turkoosi hylly, pilkkuseinä... Mustaa ja valkoista, pastellivärejä, mutta ei kuitenkaan lähellekään liian yksinkertaistettua. Aivan ältsin söpö huone!



 Ja sitten ne herkut... uuh!! Meillä on nämä tapaamiset aina nyyttärijuttuja, joten tarjolla on jos vaikka mitä herkkuja. Esimerkiksi noita aivan mahtavia valkosuklaa-kookos-mansikoita, croissanteja, melonia, suklaapopcornia... unohtamatta tietenkään kuohujuomaa!




Mansikkakakkuakin saatiin, kuvassa emäntä ite ihanassa ruusumekossaan (jonka on itse ommellut, jotkut ne osaa!!). Kyllä oli herkut mitä parhaimmat, samoin seura! Paikalla olivat tällä kertaa Krisse, Laura, Jessica ja Katja. Kiitos seurasta leidit ja kiitos Marikalle kutsusta!! 

* * *

Kivaa ensi viikkoa kaikille!

Heli

22 kommenttia :

  1. Kaunis koti ja niin kesäinen herkkupöytä!

    VastaaPoista
  2. Ihana koti! Vähän turhan valkoinen minun makuuni, mutta tosi kaunista silti!
    Mansikat näyttävät herkullisilta! Mahtavan kelin saitte tapaamiseenne. Tänään onkin sitten ollut ihan toista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista kuvista saa ehkä enemmänkin valkoisen kuvan mitä oli, koska mun oli pakko vähän lisätä valoa niihin, olivat muuten niin synkeitä. Siellä oli vaaleaa pastelleilla höystettynä, siis tosi suloista!

      Mansikat oli aivan ihania herkkuja, pitäis joskus itekin vaivautua tekemään jotain tollasta... Tosi helppo homma kuitenkin.

      Keli oli tosiaan hyvä sillon, sattui kyllä hyvin! Tulin oikein ajatelleeksi silloin, että on muuten eka päivä koko kesästä että olen paljain varpain kengissä, ja kävelin varpasilteen myös nurmikolla siellä. Eilinen oli silkkaa sadetta, ja niin täällä satelee tänäänkin.

      Poista
  3. Näissä rintsikoissa on kyllä oma viehätyksensä. Ne ovat niin persoonallisia, kodikkaita ja niin viihtyisiä, kuten tämä Marikankin kauniisti sisustettu ja remontoitu koti. Minäkin pidin tuosta valoisuudesta ja vaaleudesta. Sitä kaipaan edelleenkin lisää omaan kotiini, huoh... Mukava kesäpäivä takana, mutta onneksi pian taas nähdään!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin oli Krisse tosi ihana koti!! Mä oon alkanut katella tätä omaa sillä silmällä, että eihän täällä ole kerta kaikkiaan mitään kivaa ja persoonallista, nyt kun olen noi teidän ihanat kodit nähnyt. Meillä ei ole mitään tollasia kivoja asetelmia, tauluja, kylttejä...

      Oli kyllä ihana päivä, onneksi sattui tuollanen keli! Nähdään pian... huomenna!! =)

      Poista
    2. No niitähän on heöppo lisäillä, kun sopivia osuu kohdalle, kun teillä kaikki pinnat ja perusteet on kunnossa.

      Poista
    3. No toisaalta joo. Mä vaan aika harvoin ees kattelen mitään juttuja sillä silmällä. Tai liian usein iskee "järki" ja sanoo, että "en mä tota oikeesti tarvii"... =) Mutta olishan se aika kiva, kun olis jotain nättiä silmän iloa kotosalla.

      Poista
  4. Voi Heli <3 Kiitos kauniista sanoista! Ja hei, miten oletkin saanut kaikki värit niin hienosti tallennettua kuviin? Siis mulla värit häviää jonnekin ja kaikki näyttää ihan pliisulta :O
    Tiistaina tavataan, te ootte kuulkaa naiset aivan mahtavia tyyppejä, olen onnekas päästessäni teidän porukkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, joka sana tuli suoraan sydämestä, oli teillä kyllä niin suloista ja nättiä! Jaa, en tiiä sanoa väreistä... minusta nuo kuvat on ihan sumeita ja sameita, lisäsin valoa niihin jälkikäteen ja sen kyllä huomaa... mun kuvat nimittäin oli jotenkin niin synkkiä alkuperäisinä.

      Huomiseen - minustakin on tosi kiva olla tässä porukassa, vaikka alkuun mietinkin lähdenkö edes koko hommaan mukaan...!

      Poista
  5. voihan nenä, mun kommentti ilmeisesti katosi johonkin bittiavaruuteen? No, joka tapauksessa mä kehuin siinä teidän kotia aivan ihastuttavaksi ja myös sitä että kyllä noista kuvista hyvin aistii sen mielettömän valoisuuden mikä Marikan kotona oli. Ja lopuksi kehuin vielä ihanaa kotia, ihanaa porukkaa, ihania meitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on tainnu jonnekin kyllä nyt kadota, tarkistin roskapostitkin mutta ei ollu sielläkään. Mutta tulipa tää näinkin perille! =) Kiitos kehuista ja totta turiset, porukka on ihana!

      Poista
  6. Elämänmakuinen blogi sinulla... jäänpä seurailemaan :) ....nuo valkosuklaa-kookos- mansikat voih.... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! =) Nuo mansikat oli kieltämättä aivan ihania!!

      Poista
  7. On kyllä mukava tämmöisellä porukalla kokoontua, kiitos Heli ja muut ihanat naiset!!! <3

    VastaaPoista
  8. Noi blogitapaamiset ovat ihania! Itse oon nyt päässyt kahteen mukaan ja ei kyllä sanat riitä kuvaamaan miten hauskaa ja inspiroivaa se on. Kiva tavata samanhenkistä porukkaa ja blogien lukeminen saa ihan uudet ulottuvuudet kun on tavannut ihmisen sen takana. Kivaa juhannuksen odotusta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on todellakin kivaa tavata "blogikollegoita". En olis varmaan noista blogeista mihinkään tullut törmänneeksi, ellei olis nyt tuttuja ihmisiä niiden takana!

      Mukavaa juhannusta sulle kans! ♥

      Poista
  9. Apua, ihan liian ihana koti! ♥
    Tuolla kyllä kelpaisi kummasti vierailla :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siellä oli kiva vierailla, nättiä oli!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥