lauantai 1. elokuuta 2015

Jessican kotona


Hiukan jälkijunassa tulee nyt minulta postaus blogitapaamisesta, jossa olin maanantaina - ehdin vasta tänään kaivella kuvat kamerasta... 

Ihana koti ja ihanat tyypit oli jälleen viettämässä iltaa, tällä kertaa oltiin siis Jessican tosi kauniissa rivari-asunnossa. Siis että mä ihailen, kun ihmisillä on taito sisustaa!! ♥ 


Alkumaljat juotiin tosi kauniilla terassilla, voi että miten tykkään näistä kauniiksi laitetuista terasseista (etenkin, kun itsellä ei oo minkäänlaista...). Nuo kalusteet on muistaakseni Jessican isän tekemät, ja voi miten olivatkin hienot!! Just minun makuun, tuollaset selkeät ja mukavat, värikin on just sellanen mistä minä tykkään. Ja lattioilla oli ihana räsymatot! ♥


Muutenkin Jessican pikku piha oli niin söötti, katsokaa nyt mikä suloinen aitakin ja kaiken maailman kyltit ja kastelukannut... aww! ♥


Myös tämä kaunis asetelma löytyi terassin puolelta.


...ja sisältä löytyi sitten tämä pirteä turkoosin värinen asetelma, tykkään!! Jessican kotona oli mielestäni tosi kivasti väriä siellä täällä, kuitenkin kokonaisuus oli vaalea ja rauhallinen. 



Turkoosin lisäksi löytyi vaaleanpunaista, ja sitten tietenkin lapsen huoneessa oli vähän enemmänkin väriä. (Aivan hirmu söpö poika oli muuten Jessicalla! Näimme myös Jessican siskon, oli kiva hänetkin tavata!)


Jotenkin mä olen kyllä kade, kun tästäkin kodista löytyi niin monia ihanasti laitettuja nurkkia ja kulmia. Ihania esineitä, hallittuja mutta rentoja asetelmia. Kaikki sopii niin kivasti yhteen ja koko koti on yhtenäinen kokonaisuus. Uutta, vanhaa ja tuunattua, tähtiä ja tekstejä. Rosoa ja romantiikkaa.


Tämäkin pieni kippo oli niin ihana yksityiskohta. Yllättäen tämä suklaaholisti tykkäs...


Paitsi että ihasteltiin nurkat, me tietenkin myös herkuteltiin... Mulla ei nyt ole valitettavasti kuvaa niistä ihanista herkuista, mutta kyllä taas oli napa ratkeamaisillaan kaikkien niiden jäljiltä!! Jessicalla on tosi kauniita astioita, voi että miten oli nämäkin kupit ja lautaset niin sievät! Jessicalla on ihastuttava Sisustusliike Dreams Kouvolan keskustassa, ja näitä Riviera Maisonin astioita ja kaikkea muutakin ihanaa löytyy sieltä. Ja toki paljon myös tuolta Jessican kotoa!


Ja vaikka me Marikan kanssa hiippailtiinkin sisälle takaoven kautta, pitihän tuo etuoven tienookin käydä kytsimässä. Enkä yhtään yllättyny, että sielläkin oli jotain kivaa ja söpöä, kuten tuo lyhty kynttilöineen. ♥

* * *

Kiitos vielä kerran aivan ihanasta illasta aivan ihanille tyypeille Jessicalle, Marikalle ja Krisselle
Tavataanhan taas pian??

Heli

14 kommenttia :

  1. Ihanan, kotoisan näköinen koti <3

    VastaaPoista
  2. Voi jospa oisin saanut olla muuukaaaanaaaa..... Kaunis koti Jessicalla <3 Toivottavasti ei mene kovin pitkälle seuraava tapaaminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista oli todellakin! Seuraavalla kerralla sitten sinäkin toivottavasti pääset mukaan, toivottavasti pian!!

      Poista
  3. Nuo kaikki asetelmat olivat kyllä tosi ihania tuolla. Tykkäsin ♥ Koti oli tosiaankin kauniisti sisustettu. Ihania kuvia sinulla, Heli ja hyviä kuvakulmia (kade). Kiitos mukavasta illasta sinullekin, Heli ♥ ja toivottavasti tosiaan nähdään taas pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kade kaikille teille noista teidän ihanista asetelmista kodeissanne! Jotenkaan mä en hallitse sellasia lainkaan, koen omalla kohdalla sellaset jotenkin turhanpäiväisenä, vaikka sitten toisaalta niitä aina muilla ihailen.

      Nähdään taas!

      Poista
  4. Oli kyllä kiva ilta hienoissa puitteissa <3 Toivottavasti tosiaan nähdään taas pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kivaa oli taas kerran ja kaunis koti oli Jessicalla!
      Nähdään!!

      Poista
  5. Todella kaunis koti ja nuo terassin kalusteet huolisin oitis omalle, vielä rakenteilla olevalle terassillemme, joka toiviottavasti on valmis vielä tämän kesän puolella. Ihanan kuuloinen tapaaminen teillä! Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis oli koti! Ja mä kans huolisin just tuollaset terassikalusteet, kun olis jonkunlainen terassi... Meillä ei ole minkäänlaista, eikä ole suuremmin edes suunniteltu mitään, ainakaan vakavissamme. Kyllä olis kiva, kun olis joku paikka missä istuskella ulkosalla, nyt ei ole kuin vanha keinu joka on niin likainen (ihan vihreä, mitä lienee siinä sitten onkaan..) ettei siihen kyllä mielellään istu.

      Ihanan aurinkoinen päivä oli tänään, mielestäni kesäisin päivä koko kesästä ja nyt sentään mennään jo syksyn puolella, kääk!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥