torstai 22. marraskuuta 2012

dominoaamu


Eilisilta ja tämä aamu on ollut meillä ihan suoraan from hell. Pikaisesti koostettuna sanon vaan, että on se mahtavaa olla teinien äiti.

Tilanne on vaatinut puoli pakettia Domino-keksejä, ainakin. Ja moooooonta kuppia teetä. Että pilalle menneestä herkkujen vähennyssuunnitelmasta voi syyttää... itseään vissiin. Jep jep.

No nyt on kuitenkin talo hiljainen. Taidan ottaa sen kunniaksi kupin teetä. Ja kourallisen Dominoja. Onneks pääsee illaksi töihin tuulettamaan hermoja.

terkuin Heli

7 kommenttia :

 1. Dominot auttaa - mutta niitä on oltava paljon. Voi, muistan kyllä tuon teinien kanssa elämisen. Tosin kyllä näitä suoraan hell-tilanteita saa kokea vielä näiden nuorten aikuisten kanssakin. Onneksi harvemmin. Jotta jaksa vaan odotella. Kyllä se siitä aikanaan rauhoittuu.

  VastaaPoista
 2. Mä niiiiin ymmärrän sua, mulla on yksi 19v jo maailmalla, eikä niinkään aina kuosissa niin sanotusti, ja täällä sitten 14v ja 13v teinineitoset, voin kertoa että jos eivät toisiaan härnää niin sitten meitä vanhempia ja joskus meinaa päästä pitkäkin dominosana suusta itseltä, kun ei meinaa mikään sujua... joskus taas sujuu. Kuten eilen, siivosivat hyvällä tuulella (oikeasti) yläkertaa. Mä hämmästelen edelleen, kun yleensä "voitko laittaa maidon jääkaappiin siitä happanemasta" saa järkyttävän raivarin aikaiseksi....

  Kupla

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että joku muukin takkuaa perheen teinen kanssa :D
  Alkoipa tehdä mieli Dominoita...

  VastaaPoista
 4. Noi on niin viheliäisiä. Kun otat yhden, huomaat syöneesi koko paketin. Not good.

  VastaaPoista
 5. Lady: suklaa olis ollut parempi mutta sitä ei ollu... piti sit töistä tullessa tuoda iso paketti Pätkis-konvehteja. Nyt alkaa jo olla autettu olo...

  Kupla: lapset on kummallisia otuksia... kai se vaan pitäis yrittää ajatella, ettei ne oikein itekään tiiä mitä niiden päässä pyörii. Mut kun ei jaksa olla ymmärtäväinen ihan aina!!!

  Mia: joo, harva sitä vaan kehtaa tunnustaa... uskoisin, ettemme ole ainuita keillä menee välillä hermo jälkikasvuun.

  Saariston kasvatti: mä itse asiassa en montaa sit kuitenkaan syöny... sen sijaan toi rasiallinen Pätkiksiä meni että heilahti.

  VastaaPoista
 6. Noo, nehän ei ole yhtään epäterveellisiä :DD

  VastaaPoista
 7. Ei ei, ei tietenkään ole!! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥