tiistai 20. marraskuuta 2012

kuvia ja pauleja (taas)


Olkkarin Paulit. Eiks oo nätit?? Näissä on siis valittuina just ne värit mitä olkkarissamme on. Ruskeat näyttää aika tummilta, no toisaalta ne onkin kyllä muistaakseni sävy "suklaanruskea". Mä niiiiiiin tykkään!

Linkki Pauli-kauppaan tässä. Jos kaipaat jotain neuvoja tilauksen suhteen niin autan mielelläni - minäkin sain avun blogistanian kautta, kiitos Onnen omenia-blogiin!

* * *

Me tehtiin viikonloppuna yksi hankinta, mitä ollaan joku aika jo miehen kanssa harkittu. Meillä on sellanen vanha koulun urkuharmooni (joka myydään heti kun joku ostais, onko kukaan kiinnostunut, hintaa olis 80€??!!) jota meidän pikkuisin lapsonen kovasti mielellään soittelee. Se vaan on aika hankala soitettava, kun pitää polkea sitä paljetta.. niin me sit mietittiin, että hommataan vähän kevyempi versio.


Eihän se piano oo, mutta ajaa aika hyvin saman asian, plus on helpompi siirrellä tarpeen mukaan. Tori.fi:n kautta ostin mielestäni ihan edullisesti ja paljon siitä on jo ollut iloa. Mä olen sitä itsekin soittanut... en vaan meinaa muistaa enää mitään. En ole koskaan pianoa soittanut sillein, että olisin tunneilla käynyt, mutta meillä oli piano ja koska olin lapsena musikaalinen muuten (soitin viulua ja olin musiikkiluokalla) niin osasin nuotit ja soittelin sit korvakuulolta.. ja hommas isä mulle muutamat nuotitkin. Esim Myrskyluodon Maijan opettelin silloin soittamaan kokonaan nuottien mukaan. (Musta on oikeesti aika hurja ajatella, että mä osasin ala-asteikäisenä soittaa sellaisen kappaleen...!!) Nyt koitan sitä aina soittaa kun pääsen pianoon kiinni, mutta kun ei muista kokonaan niin ei muista... Tässä soittimessa ei nuo oktaavit tahdo ihan kunnon soitteluihin riittää, ja mä kyllä kaipaisin myös pedaalia, mutta no, jotain kuitenkin oon pimputellut.

Ja tuolla taustalla siis näkyy sit se meidän sohva, josta on vihreä väri napattu noihin Pauleihin.

* * *

Valokuvajuttuja.

Mä laitoin viestiä sinne Ifolorille. Sieltä vastattiin ja opastettiin ja mä sit lopulta päädyin ottamaan ne jutut tikulle. Vien tänään postiin ja sit vaan odottelen, onko kirjat niin kivat kuin tietokoneen ruudulla näyttävät... vai onko seassa sit jotain surkeita sumeita kuvia kuitenkin. 

Kun etsin kuvatiedostoille tikkua, nappasin mun monista tikuista vaan summassa yhden. Tyhjensin sen tätä hommaa varten ja siirsin kuvat koneelle sieltä (sattuivat just olemaan sellasia kuvia mitä vielä ei ole koneella) ja voi vitsi miten monta ihanaa muistoa sieltä kuvista putkahteli!!! Jos noi kirjat nyt on kivoja niin kyllä mun on vissiin pakko alkaa urakoimaan kaikista muistakin vuosista kirjoja. (noi tilaukseen lähtevät kirjat on nyt vuodelta 2011) Mulla on nykyään skannerikin kotona niin voisin kyllä alkaa skannailla kuvia joskus kun ehdin... ja on mulla kyllä tosi monen vuoden kuvat digiversioinakin. Hirmuinen homma, mutta tollasia kirjoja olis sitten paljon kivempi katsella kuin jotain näyttöruutua, miltä ei oikeesti tule paljon koskaan mitään kuvia katseltua edes... ainakaan perheen voimin, itekseni saatankin niitä joskus selailla.

 * * *

Jaahas. Mulla on vapaapäivä ja näin se on taas puoleen väliin jo kulunut koneen äärellä. Nyt mä taidan imuroida alakerran ja muutenkin vähän laitella paikkoja kuntoon. Ja käydä sit koirien kans vähän lenkillä. Ilma on taas tollanen pimeähkö... ja vaikuttais myös aika tuuliselta. Mutta ei sada sentään.

Mukavaa päivää kaikille!

terkuin Heli

6 kommenttia :

 1. Paulit on ihan ihkuleita; mä aloin jo kuvittelemaan, minne kaikkialle niitä vois ripustella. Mutta kun tarkoitus on vähentää tuota roinaa täällä huushollissa, niin sitten vasta ostetaan uutta, kun urakka on edes puolivälissä;)
  Ja valokuvat - ikuisuusprojekti...

  VastaaPoista
 2. Nuo Paulit on kauniit! Mä haaveilen omista valkoisista, mutta taidan ostaa ennemmin jotain kivoja joululahjoja. Jospa joulupukki toisi mulle nuo..? ;D

  VastaaPoista
 3. Rva Kepponen: niin on. =)

  Lady: projekteja piisaa.. lahjot itsesi sitten hyvästä suorituksesta vaikka pauleilla.

  Saska: teillehän sopis kivasti myös valko-harmaat!!! Toi harmaa on oikeesti tosi kaunis noissa palleroissa.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanasti olet valinnut hienot värit! Mä en ollut moisista pauleista ennen kuullutkaan, ehkä joskus sitten, kun ei ole enää ihan pieniä lapsia (haha!!) :)

  Kupla

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kupla! Ja hei kyllä noita voi olla lastenkin kanssa.. ripustat ne vaan niin korkeelle ettei naperot yltä niihin. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥