tiistai 25. joulukuuta 2012

hämärässä


Ulkona on ihana hämärän hetki. Kissakin sitä taitaa katsella...

Hassua, miten toi kuva on noin keltainen, vaikka kuvanottohetkellä ei kyllä ollut yhtään keltaista. No, ehkä se johtuu osittain siitäkin, että toi penkkisohva on kellertävä, seinä on persikan värinen ja alaosan tapettikin sellanen kellanruskean raidallinen... Ne oli kai aika ihania värejä silloin, kun tää huone on viimeksi rempattu. Aika kauan sitten. *huoh* Tai sit kaikki johtuu vaan siitä, että on hämärää, eikä kunnon kuvia vaan nyt saa. Joka tapauksessa odotan kuumeisesti sitä, että saadaan tämäkin huone viimein rempattua, joskus ens kesänä tai silleen...

Ei nyt varsinaisesti jouluun liity, mutta mulla kovasti surraa päässä nämä remppasuunnitelmat. Meillä on kauheassa mietinnässä nämä huonejärjestelyt - tai no ok, mulla ne on mietinnässä, mies ei juurikaan niillä päätään vaivaa. Mä kuitenkin toivoisin, että tehtäis meille makkari alakertaan tosta keittiöstä, tämä ruokahuone tulis sit keittiöksi. Mulla on ne ajatukset päässä kaiken aikaa ja mitat otettuna suunnitelmia varten. Ite aion suunnitella, mies sit "vain" toteuttaa... jos toteuttaa... Ajatuksissa on sinisiä, harmaita ja siniharmaita sävyjä, valkoista myös... ruutulasiset pariovet, lautalattiat ja sen sellaista. Jotenkin mun täytyis vaan nyt vakuuttaa mieskin ajatuksen järkevyydestä. Ei oo vaikeeta, ei(pä)...


Tämän joululahjaksi saamani kynttilän myötä toivotan kaikille rauhaisaa joulupäivän iltaa. Mä lähden nyt viimeisien pakettien kuskaamisreissulle ystiksen luo. Samalla katselen viimeviikkoisen Downton Abbeyn ennen kuin tänä iltana saan nautiskella uudesta jaksosta. Voi ihanuutta!

Nauttikaahan kynttilän valosta tekin!

terkuin Heli

8 kommenttia :

 1. Läpinäkyvä kuvio kynttilässä?

  VastaaPoista
 2. Ihana suunnitella! voin kuvitella että remppa-ajatukset surraa päässä yötä päivää :)
  leppoisaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Sanna: joo, toi on tollanen Maria Drockila-kynttilä, siinä on tollanen niin kuin ulkokuori tai sen tapainen, missä on toi kuvio ja kun kynttilää polttaa niin se kivasti hohtaa läpi.

  Taina: niin onkin ihana suunnitella. Mä vaan toivon, että suunnitelmat myös toteutuu... Kivaa joulun jatkoa sullekin!

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo Maria Drockila-kynttilät. Yksi löytyy täältäkin. Kauniita kuvia..Mukavaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Anne: joo, ne on kivoja. Kävin kattelee niiden joulupuodissa mutten raaskinu ostaa... kiva juttu että sain lahjaksi! Kaverillanikin tänään näin tosi ihanan, valkoinen missä enkelikaiverrus.

  VastaaPoista
 6. Hei! Ihana että jollain muullakin surraa päässä rempat, sama juttu Rahikaisella!! Kaksi huonetta rempattu, koko loppuhuusholli remppaamatta eli ikuisuusprojekti edessä täälläkin ..
  Oikein Hyvää Tapaninpäivää, erityisesti kissalle :)
  t
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 7. Minä kävin myös ihastelemassa siellä joulupuodissa noita kynttilöitä. Pitänee mennä huomenna katsomaan olisiko niilläkin alennusmyynti...:)

  VastaaPoista
 8. ABW: joo, ei tästä remonttien ajattelusta pääse mihinkään niin kauan kuin ne on kesken. Mukavaa remppailua teillekin ja kissa kiittää toivotuksista, tuossa se nytkin makaa tietokoneen takana ruokapöydällä... =)

  Kaisamaiju: siellä oli kyllä ihania kynttilöitä! Vois käydä itekin kurkkaamassa aletta, ehkä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥