lauantai 22. joulukuuta 2012

joululahjani


No enää ei bloggaajan pyllyä palele. Eikä selkää. Sain mieheltä näin mahtavan joululahjan, vähän etukäteen joo mut ei kai se mitään haittaa... annoin mäkin sille lahjan jo monta päivää sitten (talvikengät). Mutta siis tällainen talja. Ihan oikee, luomu ja suomalainen. Naapurista, luomulammastilalta. Mahtavan iso ja paksu ja lämmin.

Tätä on testattu jo sohvallakin, kun poika sen sinne meidän kauppareissun aikana kiikutti. Aijai, olipas muuten aika ihana sen päällä lötkötellä. Ikuisen vilukissan unelma!! Voi että oon niin onnellinen tästä!! 

* * *

Vaan nyt oon kuitenkin ihan järkyn väsynyt. Oli aika hulina työpäivä tänään, sen jälkeen kotona oli vieraita, sen jälkeen ajeltiin hakemaan torttutaikinaa huomista vierasta varten ja poikettiin vielä naapurissa. Siellä lasilliset punaviiniä ja tsip, tämä tätsy on aivan valmis petiin... Huomenna viimeinen puristus siivousten kanssa, ne ensimmäiset (ja kenties viimeiset...) joulutortut työn alle, vieraan kestitsemistä, ruokaostokset, viimeiset lahjajutut, kenties pakettien kiikuttelua sinne sun tänne... Kuusi sisälle ja koristelut ja jos sitten vaikka viimeinkin hiljentyis joulun viettoon. Nyt kuitenkin taidan mennä nukkumaan, joten ei muuta kun Bis Morgen vaan!

terkuin Heli

4 kommenttia :

 1. Ihanan taljan olet saanut. Sulla on huomaavainen mies! Oikein hyvää Joulua sinulle ja koko perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Oi oi, miten ihan lämpimältä näyttää lahja :) Oikein hyvää joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Ihana lahja! Olitko toivonut, vai oliko oma pukkisi itse keksinyt?

  VastaaPoista
 4. Lady: joo, ihana lahja ja oli tosi iloinen yllätys kyllä tämä! Olin kuitenkin varautunut siihen, etten saa mitään. =)

  Kiki: sitä se onkin. Hyvää joulua teillekin!

  Sanna: ihana on! En ollu toivonu, mutta haikaillu kylläkin jo pitkän aikaa taljan perään, tosin paljon halvemman Ikean taljan... Että kyllä toi mies ihan ite ton keksi, olin tosi yllättynyt että oli vielä tuosta naapurista sen hakenut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥