sunnuntai 9. joulukuuta 2012

kotiuduttu


Reissusta palattu! Oli pääosin mukavaa. 

Torstaina katsottiin Linnan juhlia äitini luona, perjantaina käytiin Jyväskylässä katsomassa mummojani ja päivän kohokohtana oli blogiystäväni Johannan tapaaminen. Just niin ihana tyyppi kuin arvasinkin!! Moikkasin myös mukavat tytöt Veeran ja Aneten - vaikka he taisivat olla vähän kummissaan, kun yks kaks kirmasin heidän peräänsä että moi moi, kuin parempikin tuttava... Jos tytöt luette tätä, niin olitte kyllä tosi kivan oloisia nuoria naisia ja oli oikein mukava nähdä teidätkin livenä! Ja pahoittelen, jos säikytin teidät! =)

Lauantaina suuntasin auton nokan kohti Äänekoskea. Olen asunut siellä ala-asteen ajan lapsena ja jo pitkään halunnut käydä vähän ajelemassa siellä. Paikat oli aika erilaiset kuin silloin... mutta tunnistin silti meidän kodin paikan (siinä on nyt muita rakennuksia). Näytin lapsille myös vanhan kouluni ja kerhopaikkani. Ja samalla reissulla ajelin moikkaamaan yhtä lukioaikaista ystävääni, joka on muuttanut sinne. Olihan se tietty vähän hassua vaan mennä koputtamaan ovelle ilman ennakkovaroitusta... mutta tosi kiva oli nähdä. Saatiin kakkuakin. =)

Tänään sitten ajeltiin vielä Jyväskylässä yhteen kyläpaikkaan (kummilleni) ja sitten kotiin. Tulihan noita kilometrejä taas, mutta joskus on vaan niin kiva käydä siellä kotikulmilla. Joulun jälkeen on seuraavan kerran reissua siihen suuntaan, yleensä en kovinkaan usein siellä päin käy.

Kotona on nyt tavanomaisen kauhea kaaos, kun tuotiin jotain tavaraa tullessamme, tavarat on purkamatta jne. Voi apua, aamulla on vaan jostain suunnasta aloitettava jälleen tuo raivaus... 

Meillä tekee elämän hiukan hankalaksi nyt taas myös nuo puput, sillä ne on nyt laitettava keittiöön yöksi, koska aitan ilmalämpöpumppu hajosi (taas... se on sitten ollut surkea laite, viime talvenakin korjattiin vaikka miten monta kertaa!!). Että hirveen kiva on nyt sitten joka ilta potkia matot sivuun ja raijata pupuille hiekkis, vedet, heinät jne tuohon lattialle. Siitä sitten lapset aamulla ne taas kantaa yläkertaan ja lakaisee "iloisin mielin" sotkut pois... Onneks tuo aitaus on hyvin helppo laittaa läjään, mutta joo, eihän toi  nyt kovin kiva systeemi ole. 

Kyllä mä niin toivoisin, että saatais kaikki paikat kuntoon ja joku järki tähän huushollin järjestykseen. Mietinnässä on monenlaiset tilaratkaisut, mutta saa nyt nähä. Ja joka tapauksessa onhan noi pupsit kuitenkin niin söpöjä.


No, nyt mä painun pehkuihin, jotta voin sit aamulla uusin voimin kääriä hihat ja alkaa hommiin tän sekasorron kanssa... Oikein kivaa tulevaa viikkoa kaikille!

terkuin Heli 

4 kommenttia :

 1. Vai että blogitreffeillä, kivaa :) Millos tuut taas mua moikkaamaan ;) Mä bongasin sut viikolla lehdestä, hihii.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä koomista, miten sitä luulee tuntevansa monen ihmisen hirmuisen hyvin, kun on pitkään jonkun blogia seurannut, melkein päivittäin jopa. Vastapuoli ei välttämättä vain ajattele samoin. :D

  On nuo puput kyllä söpöjä. <3

  VastaaPoista
 3. Terhi: enköhän mä taas "teille" tuu poikkeemaan joku päivä. Ja juu, pääsin lehteen. =) Kyllä olikin sitten ihan tosi edustava kuva... *huoh*

  Saariston kasvatti: kiitos! Ja et ikinä arvaa mitä siellä reissullani tein... olit jo ehkä luopunut toivosta?? =D

  Saara: joo, todellakin, mä menin moikkaa tyttöjä kuin vanhoja tuttuja ja ne taisi olla lähinnä huuli pyöreänä hämmästyksestä. Mutta Johannan kanssa tunsi kyllä ihan kuin olis tuntenut oikeesti. Mä itse asiassa taisin sanoakin hänelle, että "kiva nähdä taas" ja sit korjasin että siis kiva nähdä ekaa kertaa.. =)

  Puput on söpöjä, joo, mutta voi tuota sotkua mitä tekevät.. Epäilen, että mulla menee aika pian hermo tähän järjestelyyn, kun keittiössä alkaa olla sellanen kevyt hiekkapölykuorrutus joka paikassa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥