tiistai 22. tammikuuta 2013

ihana päivä!


Tänään on taatusti edessä ihana päivä! On vapaapäivä, eilen jo imuroin ja laitoin paikat kuntoon - vaikkakin ajattelin eilen imuroidessani, että OIKEESTIKO tää on tehtävä taas, justhan mä vasta täällä hulluna siivosin...

Joka tapauksessa tänä aamuna on ollu hyvä fiilis. Vein porukoita aamulla bussiin/töihin että sain auton käyttööni ja päätinkin samaan syssyyn sitten olla reipas ja viedä koiratkin lenkille. Niin me sitten aamuhämärässä (noin klo 8) tuolla pakkasessa tallattiin menemään. Oli muuten aika kylmä, katsoin että -10 oli mittarissa, mutta täytyy sanoa, että tuntui jotenkin paljon kylmemmältä. Ei mulla yleensä tossa asteessa vielä tunnu, että naamaa nipistää ja kunnolla. Lenkiltä kun kotiuduin, laitoin kynttilöitä palamaan ja söin aamupalaa.

Ohjelmassa on kai seuraavaksi paperihommia, eli kaivan kuitit ja tiliotteet esille ja teen noita laskelmiani. Ajattelin vuodenvaihteessa, että voiskohan ton jo lopettaa, mutta en vaan raaskinut! Olen jo yli kaksi vuotta siis ottanut joka ikisen kuitin talteen ja laskenut tulot ja menot niin pilkulleen kuin vain voi. Ihan aina ei voi, koska mies ei ihan kaikkia kuitteja muista tuoda - aika hyvin kuitenkin on jo tässä ajassa oppinut =) Välillä kuitenkin joudun vähän arpomaan tiliotteesta, mitä milläkin kertaa on ostettu. Joku hulluus mua vaan ajaa totakin hommaa aina vaan tekemään... tykkään kovasti kyllä niiden kuittien kanssa välpätä. Mutta monta tuntia siihen saa kyllä aikaa kulumaan, kun joka kuitista sitten erittelee ostot eri kategorioihin. No, huvinsa kullakin!!


Mun lammas on hyvin suosittu myös karvatassujen kesken. Tai siis ei noin voi sanoa, koska aina toi toinen koira siinä vaan makaa... siis aina kun silmä välttää. Nyt tässä kuitenkin törötän minä, nenän edessä kupillinen teetä ja seuraavaksi siis niiden kuittien kimppuun.

Ai niin, ja mun siis piti kertoa vielä mitä muuta mukavaa tänään on tiedossa: vähän shoppailua ihan yksin ja rauhassa, ehkä jossain teellä tai syömässäkin käyn, sekä visiitti kaverille, joka tekee mulle jonkun hieronnan/hoidon. Kaverini on sellanen moniosaaja tolla alalla, joten katotaan mitä tällä kertaa tehdään. Hän on mulle tehnyt pari hoitoa, ekalla kerralla aivan ihanan jalkahieronnan ja tokalla sitten selkäjuttuja enemmän. Ai että odotan sinne pääsyä!!! On oikeesti aika harvinaista herkkua tollanen hemmoteltavana oleminen mulle, nyt olen vähän siihenkin päättänyt aika ajoin panostaa.

Ja vielä kiitän kovasti paljon kommenteistanne tuohon arvontapostaukseen!! Kiva kuulla, että nimenomaan nämä tavisjutut on se mikä tänne vetää. En mä muuta osaiskaan, vaikka ajatuksissa kyllä on tehdä esim kauneuspostaus... No, ken minut tuntee, tietää, että sekin on hyvin "tavis". Mut mua vaan on ajatteluttanut sellanen tehdä, joten ehkä tässä joku päivä se tulee. Tällä viikolla kun vapaapäiviä on aika monta ja aikaa tähän bloggailuunkin mukavasti.

Vielä ehtii osallistua arvontaan, ken organisaattoria taikka suklaalevyä kaipailee omakseen!

Aurinkoista päivää kaikille!

terkuin Heli

4 kommenttia :

  1. Mä kyllä ihailen tota sun järjestelmällisyyttä noiden kuittien kanssa. Haluaisin itsekin tehdä ton saman, mutta en vaan saa aloitettua! :)

    VastaaPoista
  2. Niin kade sun ihanasta päivästä!

    Meikäläisen viikonalku on mennyt sellaista haipakkaa erinäisiä juttuja selvitellessä sekä puhelimessa roikkuessa, että tänne myös himppusen verran rauhallisempaa/mukavampaa aikaa...

    Ja siinä sivussa jälkikasvulla vatsatauti, että hoh-hoijaa!!

    Enkä ehtinyt edes tuohon arvontaasi mukaan, mutta eipä taida mulla kuitenkaan olla tarvetta loppujen lopuksi busy motherin kalenterille, vaikka tää viikko näyttääkin melkoiselta matalakiidolta. Ja tuota suklaata ostin tänäänkin ihan liiaksi asti, mutta pitäähän sitä jollain itseään piristää =)

    Teetä vielä ääntä kohti patongin kera ja sitten untenmaille.

    VastaaPoista
  3. Pohdiskelija: kiitos, tuun hakemaan!

    JOnna: se vaan pitää kerran aloittaa... alku aina hankalin, myös tässä hommassa!! Mutta sitten kun pääsee siihen sisään, siihen tulee himo... =)

    Kirsikka: välillä näin... mulla ollu kans viime aikoina sellasta, ettei ehtiny mitään. Nyt nautin vähän väljemmistä päivistä! Paranemisia sinne ja niitä rennompia päiviä toivottelen sulle lähitulevaisuuteen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥