sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

niin kasari


Hellou! Olin eilen kasari-aiheisissa synttäribileissä. Huvittavaa oli, että vaatteet on kaikki ihan tän päivän vaatteita... farkkutakki on miehen - sopivasti mulle tosi iso, tollainen mulla sillon teininäkin oli... - flanellipaita on tytön poikakaverilta lainassa, trikoot on omat, sukat on pojan ja lenkkarit sekä raidallinen paita on tyttären. Ostettua oli vain hiuksissa näkyvä neonlisäke sekä rannerenkaat, jotka ei näy. 
 
Miehen tytär on meikkaaja, joten tukka ja naama on hänen kädenjälkeään. Tosi päheet olikin meikit, ja tukka ihan suoraan kuin omasta vanhasta valokuvasta. Ja mä käytin just tuollasta vaatetusta sillon teininä, että ihan nostalgistahan toi oli. Jotenkin on kyllä vähän järkkyä, että tuo muoti on ihan oikeesti tullu takas, neonvärit ja kaikki. Huhhuh!!

Rajasin kuvasta pois kaverini (koska en arvaa näyttää täällä muiden kuvia), mutta tuosta näkeekin hänen tyyliään. Iiiiihanat neonpinkit sukat, säärystimet, lila jakku ja lilat kengät, kultainen vyö... Hän löysi vaatteensa kirpparilta tosi edukkaasti. Se etu noissa tollasissa naamiaisissa on.

Niin ja kuvassa myös tietenkin se aito oikea "omppujytä", jota nostalgisoitiin pullollinen puoliksi, ihan niin kuin sillon joskus teininäkin kaverin kanssa tehtiin.

Bileissä oli kivaa ja ihmiset mukavasti oli panostaneet vaatteisiinsa. Sen sijaan täytyy sanoa, että koskaan en oo niin hävenny vaatetustani kuin sit illan päätteeksi, kun mentiin kaverini kanssa vielä pikaisesti baariin. Olihan se aika coolia olla siellä parhaisiinsa tälläytyneiden naisten seassa lenkkareissa, T-paidassa ja melkein kuin pitkissä kalsareissa... päässä oranssi vauhtiraita. =D

Ja tänään väsymys on huikea. Ei mistään viinaksista, vaan noin neljän tunnin yöunista... Taidan mennä ruoan jälkeen ottamaan päikkärit.

Sunnuntain jatkoja kaikille!

terkuin Heli

7 kommenttia :

  1. Ihanan iloisen näköinen pimu kuin suoraan 80-luvulta, tuoltahan silloin juuri näytettiin!

    VastaaPoista
  2. Varsinkin tuo säärystin herättää nostalgisia kasarimuistoja :) Mahtavat puvustukset :) Ja silti niin muodikkaat vaikka 80-luvulla nämä jo tunnettiin :)

    VastaaPoista
  3. Oltiinkin samoissa juhlissa :-)

    t. 'täti keltainen', jolla saattoi olla kaksi ilmapalloa päässä... ;-)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kasarikuva :)), voi kun omat muistot vaatteistasi herää ja saa aikaan iloisen mielen, hymyilyttää.
    Mukavaa viikonalkua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Ihan huippu! Tuo tyyli tosiaan alkaa olemaan tätä päivää, apuuuuva :) Kohta on olkatoppauksetkin taas joka vaatteessa ;)

    VastaaPoista
  6. No voi jesta! Oikein piti alkaa funtsailemaan, mitä sitä itse päälleen silloin puki ja noita samanmoisia juttuhan silloin itsekkin diggaili :)

    Ylisuuri Seppälästä ostettu farkkutakki oli ihan must, unohtamatta juur noita flanellipaitoja sekä huppareita + suuria neuleita ja kireitä mustia farkkuja ynnä valkoisia varrellisia tossuja tahi sinisiä mokkaisia kenkiä =) Kyllä silloin oltiin niin ajan hermolla ;)

    Korvissa killui suuren suuret renkaat ja huulilla hehkui punat sävy sävyyn asujen kanssa. Hih!!

    Kiittäsen viime postauksen onnitteluista meidän koltiaiselle ja toivottelen hyvää tulevaa viikkoa =)

    VastaaPoista
  7. Satu: niin just, ja noi vaatteet on taas ihan tätä päivää. =)

    Kiki: joo, säärystimet oli kova juttu!! Ja ovat taas...

    Anne: oikeesti??!! Voi, olisit tullu sanoo moikat. Mä en tuntenu siellä sankarin lisäksi kuin kaksi ihmistä, kaikki muut ihan outoja. Ilmapallot kyllä havaitsin. =D

    Annele: joo, tulee kyllä nostalginen olo. Mulla toi farkkutakki etenkin on ollu tosi oma juttu sillon.

    Terhi: sanos muuta, apuva!! Etenkin niille olkatoppauksille...

    Kirsikka: kuulostaa erittäin tutulta noi sun vaatejutut!! Mä niin rakastin mun talvikenkiä sillon, sellaset mokkaset missä hapsut sivulla... saattaisin vieläkin huolia samanlaiset!! Korviksia ja meikkejä mä en sen sijaan harrastanu lainkaan.

    Mukavaa viikkoa sullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥