keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

siivottua

Rairuohon alut pilkistää sittenkin!
Eilen mulle iski pissatulehdus. Olin jo pari päivää aiemmin kuulostellut, kun vähän sen suuntaisia oireita oli... mutta eilen iski sitten sellasella voimalla, että oli haettava lääkekuuri. Onneks auttaa jo ekan lääkkeen jälkeen huomattavasti, on se niin kauhee vaiva. No, sen mitä pytyllä kärvistelyltä ehdin, siivosin. Käytännössä koko päivä meni siivotessa ja nyt onkin tilanne aika hyvä täällä jo. Innostuin pesemään sohvan päällysetkin:


Irrotin rungostakin päällyset ja illalla sitten mies ja naapurin mies niitä kiskoi paikalleen. Jätettiin vielä yöksi tyynyt tuolleen että on varmasti kuivat sitten kun laitan ne kohta paikalleen. Jos jotakuta kiinnostaa, niin sohva on Ikean Karlstad ja noi päällysethän ei kuulemma oo vesipestävät. No, mä olen pessy jo useaan kertaan (30 asteen ohjelmalla) eikä ole menneet miksikään. Puhdistuneet vaan. Nyt on taas ihanaa kun on puhtoinen sohva!
 
Hohhoijaa...
 Yläkerran tyypit ne ei piittaa, vaikka miten olis siivottu... Ne vaan sotkee aina uudelleen. Tuolla sisällä pilkottaa se meidän sotkijapupu, ja kuten kuvasta näkyy, ei sitä minkään mallinen koppa pitele. En ole ihan varma, mutta musta tuntuu että tossa kopassa pitäis olla vielä sellanen väliseinä, mikä estäis sotkun... täytyy kehitellä siihen jotain. Onneksi tuo puumuru ei nyt kuitenkaan vaikuttais pölyävän.
 
Tässä toinen nöpönenä ihmettelee toisen sotkuhommia...
Hahaa, meidän petikin on välillä pedattuna!!
Iltalukemista.  
No, vielä mulla työsarkaa riittää...  Ruokapöytä ja ulkkari on vielä ihan vaiheessa. Miten tähän pöydälle aina kasaantuukin kaikki?? Mä tosi usein sanon perheelle, että raivatkaa sieltä joku kolonen missä syötte, mä siivoan noi roinat kohta... Ulkkari taas on ollu tän siivouksen aikana se paikka minne raahaan kaiken pois lähtevän. Vasta tänä aamuna sieltä kannettiin autoon tavaraa ja tänään koitan ajella ne pois minne minkäkin. Auto on myös pullollaan likaisia mattoja, jotka vien pesulaan. Pakko viedä ne tänään, koska muuten ollaankin sitten ilman mattoja pyhät...
 
 
No, nyt on aamupalat nautittu ja on alettava hommiin, joita riittää ihan iltaan asti. Otin nimittäin tälle päivälle työvuoron, kun tarjottiin, ja se vähän laittoi pasmat sekaisin ja kiirettä aikatauluihin. Mun on juostava vielä kaupungillakin tänään ja vaikka sun mitä. Joten pidemmittä puheitta hommiin mars!
 
Aurinkoista päivää kaikille ja hyvää ja turvallista Wanhojen risteilyä lapsikullalle, joka tuossa aamusella lähti innoissaan matkaan!
 
terkuin Heli

8 kommenttia :

 1. Kiva blogi.

  Hienoja lemmikkejä.

  Tuosta pissatulehduksesta sen verran, että minulla ei ole ollut flunssaakaan saati sitten pissatulehduksia tänä talvena, kun aloitin viime vuonna syömään c- ja dvitamiineja, mölleriä, tyrni ja isokarpalokapseleita ja olen ihan terve ja virkeä. Kerron blogissanikin varmat tavat pysyä terveenä. Karpalo on vanhastaan tuttu virtsatiehyeiden hoidossa.

  Hyvää Pääsiäisviikkoa Sinulle ja kurkkaa myös blogini arvonnat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi!

  Minäkin olen yleensä todella terve, en tajua mistä toi tulehdus mulle nyt iski. Mulla on kerran (vai kaksi? vuosia sitten kuitenkin) aikaisemmin ollut vastaavaa, ja nyt harmittikin kun ei ollut pakkasessa yhtään puolukkaa jota olisin voinut napsia miestä (=kuskia apteekkiin) odottaessa. Join vettä ja teetä sitten varmaan litrakaupalla eilen, kun koitin jos sillä saisin tulehduksen menemään ohi. Flunssaa ei ole mullakaan ollu tänä talvena lainkaan, enkä kyllä muista oliko viime talvenakaan... Olen siis tosiaan yleensä tosi terve.

  Tulen kurkkimaan, kiitos kutsusta!

  VastaaPoista
 3. Kiitti vinkistä! Pitääpäs pitkästä aikaa käväsitä kirjastosta hakemassa jotain lukemista. Leppoisaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen huomannut saman täällä kotonani - pöydät vetävät tavaroita puoleensa. ;)

  VastaaPoista
 5. Kunhan nyt muistat sen selkäsi tuolla reuhtomisella, joskin hattua täytyy nostaa virtamäärällesi joka ei ole kyllä tästä maailmasta ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut muistaakseni vain kerran pissatulehdus ja kyllähän se oli ihan pirullinen vaiva!! Onneksi lääkkeet auttaa nopeaan.
  Kyllä teillä on sievää! Hyvää pääsiäistä teille päin!

  VastaaPoista
 7. Jos et jo ostanut niin sitten suosittelisin ehdottomasti maitohappobakteereita sen antibiootin kylkijäiseksi :) Suojaa vatsaa :)

  VastaaPoista
 8. Mimmi: ole hyvä, ihan hyvä kirja joskin aivan erilainen kuin Haydenin kirjat yleensä.

  Sirpa ja Kollo: joo, meilläkin etenkin toi keittiön pöytä on aina kuin lähtevä laiva.

  Peppone: hehhee.. =) Vai ei ole tästä maailmasta. Se on vaan katsos niin, että kun aikansa laiskottelee siivousten kanssa niin sitten on pakko hullun lailla siivota kerralla, että voi enää elää täällä... =) Ja juu, eihän se selkä oikein tuosta tykänny taaskaan.

  Roz: pirullinen vaiva todellakin!! Mulla edelleen ihan hiukan oirehtii, vaikka lääkettä menny jo kohta kolme päivää. Toivottavasti paranee nyt kunnolla pois!! Kiitos kohteliaisuudesta, vai että sievää! =) Kivaa pääsiäistä sinnekin!

  Kiki: ai hitsi, oon ihan unohtanu maitohappobakteerit... otan heti, kiitos muistutuksesta!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥