sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

tapahtumarikas päivä


Se ois sit niinku virpomissunnuntai. Meillä kaksi nuorinta edelleen halajaa herkkuja niin kovin, että väsäsivät vitsat. Meillä ei tosin ollu mitään kummoisia aineksia niihin, mutta hienot ne silti teki:


Myös tuo punainen pupu on vastavalmistunut. Tarvikkeena vanha sukka! =) 


Meillä on edelleen huusholli ihan pommin jäljiltä. Tänään sain kannatettua tuon arkun yläkertaan. Sen sisällä oli päiväpeittoja ja vilttejä, joita sitten järkkäilen paikoilleen. Tässä tuli nyt kuitenkin eteen sellainen juttu, että nuo kuvassa näkyvät kirjavat tilkkupeitot saisi lähteä. Ne on ihanan mummoni tekemät, enkä ole niistä raaskinut luopua... enkä raaskis vieläkään, mutta kun ne on kaikki vähän risoja. Minusta ei ole niitä korjailemaan ja nyt ajattelinkin, jos jotakuta näpertäjä/askartelija/ompelijaa kiinnostais ne... luopuisin niistä postikulujen hinnalla, kunhan ne vain sais hyvän uuden kodin ja käyttötarkoituksen.

Tässä on lähempiä kuvia niistä:
 
Tämä on pohjaväriltään tuollainen harmahtava beige, mitä näkyy yläreunassa oikealla. Kooltaan sellanen yhden hengen sängyn päiväpeiton kokoinen.
Tällaisia ovat tämän tilkkupeiton vauriot.
Tämän pohjaväri on tuo keskellä pilkottavista rei'istä näkyvä tummahko punainen. Ja kuvassa näkyy nuo repaleet.
Tämä on pohjaväriltään tuollainen oranssihtavan punainen. Tässä on samantyyppisiä riekaleisia kohtia kuin aiemmissakin.
Eli tuollaiset kolme erilaista noita olisi, jos jotakuta kiinnostaisi. Mummoni on ehta marimekkolainen, joten tilkuissa on aika paljon niitä ihan aitoja oikeita kankaita. Saisi kai noista jotain väkerrettyä, ellei sitten haluaisi nähdä sitä vaivaa että vähän purkaa ja sitten paikkailee täkit entiselleen (minä en saa sitä aikaan...). Kooltaan nuo punaiset on jokseenkin tavispeiton kokoiset. Ja punaisten tilkut on kooltaan noin 15x15cm, beigessä ovat ehkä jotain 8x15cm (en ole mitannut...).

Jos kiinnostuit noista, laita viestiä vaikka tuohon sivupalkissa näkyvää blogin sähköpostiin. Laita myös tänne mainintaa, että muistan mennä sähköpostia lukemaan... =)
 
* * *
 
Tänään onkin ollut tapahtumarikas päivä:


Kyseessä tyttären poikakaverin auto, joka käytiin aika isolla porukalla lopulta kiskomassa ojasta. No, ei henkilövahinkoja, joten ei hätää. (kuvassa tytär kaivaa kamojaan ikkunan kautta... sen verran oli kyllä syvässä tuo auto) Meillä kävi saman tien sitten kahvikylässä vävyehdokkaan vanhemmat (koska tuo ojaan ajo tapahtui tässä meidän lähellä). Oli kiva tavata ekaa kertaa, vaikka tämä meidän sekasotku antoi nyt kyllä varmaan toooooosi hyvän kuvan meistä... =D No, en todellakaan jaksa välittää. Talossa talon tavalla, ja silleesti. Kivoja ihmisiä olivat, ja hauskaa tässä on se, että meillä oli tuon vävyehdokkaan äidin kanssa huomiseksi muutenkin suunnitteilla eka tapaaminen. Nyt ollaan sitten jo tutut ja huomenna jutut jatkuu.

Ja nyt: siivoomaan. Ei herranen aika tätä loppumatonta työmaata... *huoh*

Oikein kivaa sunnuntain jatkoa kaikille!

terkuin Heli

6 kommenttia :

 1. Jos oikeesti noista ihanuuksista luovut,niin täältä löytyy rakastava koti :) Laitan sinulle s-postia :)-Päivi-

  VastaaPoista
 2. Kiitos postista, vastasinkin jo sulle! =)

  VastaaPoista
 3. No jopas!
  Varmasti sellainen ensitapaaminen joka ei ihan heti unohdu, enkä usko että appivanhemmat paljon talouden kuntoa katselleet.Taisivat pikeminkin murehtia että mitä mieltä olet vävyehdokkaasta.

  VastaaPoista
 4. Kivoilta näyttävät nuo mummosi tilkkutyöt. Hienoa, jos kierrätät ne uuteen hyvään kotiin :)

  Näyttää muuten niin ihanalta ja herkullisesta tuo sinun suklaakuva! Täällä nimittäin paastoillaan jo kahdeksatta päivää... Arvaa vain, onko pääsiäisen menu suunniteltu päässä kymmeniä kertoja :D

  VastaaPoista
 5. Peppone: toivotaan, etteivät kattelleet... mä kävin eilen heillä ja oli ihan "pikkasen" erilaista kuin meillä, apua... upea ja valtavan suuri talo. Tolta kantilta en muuten olis osannu ajatellakaan tuota vävykokelas-asiaa! =)

  Mutsikka: kiitos, niin sullekin! =)

  Taina: juu, hyvään uuteen kotiin lähtevät. Kiva ettei tarvii hukkaan heittää! Voi että miten ihailtavaa että paastoat... mulle on kyllä maistunut taas suklaakin, plääh.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥