maanantai 29. huhtikuuta 2013

juttui

Sima alkutekijöissään. 
Tsau tsau! Kyl tää tästä taas! 
Maanantai on viikon paras päivä! 
(Oon siis ihan oikeesti tota mieltä. Arki on parasta!)

Mulla on tässä nyt niin hirveesti tätä vapaa-aikaa, että roikun koko ajan koneella ja näitä postauksia tulee jatkuvalla syötöllä... 

Aamulla singahdin taas lääkäriin... työterveyteen vaihteeksi. Seuraavaksi (ensi viikolla) sitten suuntana magneettikuvaus ton selän kanssa. Se on ns. viimeinen tutkimus tässä asiassa, sitten tietää miten aletaan kuntouttamaan. Eli joudun varmasti alottaa jotain jumppaa... (voi dääääämn...) Ootan kyllä, että saan jotain täsmäohjetta. Mutta pelkään omaa laiskuuttani, että miten ihan oikeesti saan itteni liikkeelle ja tekemään jotain. En tosiaankaan pistäis pahakseni, vaikka saisin kunnon kipinän punttisalia kohtaan (ja sitä kautta tietenkin unelmavartalon), kun saisin kunnon ohjeet vaan. Mutta olispas joku kaveri potkimassa mua aina liikkeelle sit myös!!

Mä alan olla tuolla lääkäriasemalla kohta ihan jokapäiväinen näky. Kävin siellä viime viikolla 2x ja taas tänään soitin ja varasin aikaa sinne kuvaan. Saankohan sieltä kohta kantiskortin tai jotain?? Tuntuu, että parin vuoden sisällä multa on tutkittu yhtä sun toista terveysasiaa (ei tosin tuolla aina). En olis uskonu, että ihan oikeesti ikä saa aikaan näin monenlaista vaivaa. Esim sappikivet ei tod. pitäny tulla MULLE. Tai että nelikymppisenä ihan tosissaan voi jo alkaa hormoneissa sellaset muutokset, että tietää lähestyvänsä vaihdevuosia... Mähän siis oon vielä kuitenkin ihan tytönhuitukka!!! 

Tähän väliin on kerrottava, että yksi ihminen sanoi mulle: Ai, sä oot neljäkymmentä! Johon tietty ajattelin, että vissiin sit näytän niin nuorelta... kunnes se sanoi, että "ajattelin että olisit jotain 35". Auts. Ilmankos ne ei kysy multa papereita missään enää vaikka nyt on se 30v-ikäkysely-velvoite... =/ Ou nou!!

* * *

No, se olis huomenissa vappuaatto. Siman laitoin tulemaan perjantaina, se on nyt tuossa pullotettuna ollu huoneenlämmössä lauantaista asti. Pitäis olla kyllä valmista huomenna, tosin mun mielestä rusinat on ollu pinnalla jo eilen.. Toivottavasti se nyt ei käy liikaa! Mä olen joskus lukenu ohjetta hiukka huonosti ja laitoin 1/5 teelusikallisen sijaan 1/5 siitä koko hiivasta... pahaa oli. Yksi tuttu teki joskus simaa joka suorastaan räjähti (pitkin sellasta kellarivarastoa...), oli tainnu tulla siinäkin pieni arviointivirhe hiivan määrän suhteen. 

Mutta jos nyt unohtais nää vanhuuden vaivansa ja lähtis vaikka kauppaan. Ei tarttis sit huomenna taistella ruuhkassa niistä viimeisistä nakkipaketeista ja perunasalaateista... nuoremmat ja vetreämmät ne taistelut kuitenkin voittais. =D Serpentiiniäkin ostin paketillisen jo, jos vaikka hiukka virittäytyis tunnelmaan. Ai niin, aikuisten sihijuomat on ihan hankkimatta... ottaiskohan sinne paperit mukaan... no ehkei mun sit tartte. Jos otan vaik kävelykepin?? =D

See you!

terkuin Heli

7 kommenttia :

 1. No jos lohduttaa, multa ei ole kystytty KERTAAKAAN papruja nyt kun tuli tää asetus. Että haistakaa paskaa vaan, koska mä oon oikeesti saakeli kakskytviis. Dii.
  Ja tohon selkäasiaan. Mä kerron sulle pikkuisen salaisuuden. Olen selkävaivoista kärsinyt 15 v. Kiltisi jumpannut, humpannut, saleillut ja venytellyt. Eikä auttanut ei. Kunnes löysin fysion aka ihmemiehen. Se oikaisi mun ruodon ja sanoi että jumpista ei todellakaan ole mitään hyötyä, että aivan turhaa. No viiden käsittelykerran jälkeen mä parannuin. Enkä ole jumpannut sen jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Hih, mun siman rusinat jäi samantien kellumaan, oli vissiin TOSI kuivettuneita :) No ei ne nyt ihan samantien, paitsi yks jäi puoliväliin, mutta kun ne vähän aikaa oli tossa tiskipöydällä lepäämässä, alkoi jo rusinat kohoilla. Mun sima kyllä valmistuu vasta joskus... ja on eri asia, onko se juotavaa.

  Mulla on kans kerran räjähtäny simapullo kaappiin. Nyt muistin olla kiertämättä korkkeja liian tiukkaan.

  VastaaPoista
 3. Outi: mulla on se joku murtuma tuolla alaselässä niin tod.näk kuitenki siihen auttaa eniten se, että on korsetti kunnossa. Ja mulla siis EI oo tällä hetkellä... ellei löllöä lasketa "kunnoksi". Ja toi paperien kysyminen on kyllä oikeesti tosi vaikeeta... joskus yllättyy kysyessään, että ai toi oli noin nuori, hädin tuskin 18v.. ja joskus kysyy paperit sit melkein nelikymppisiltä.

  Sanna: mun rusinat oli ihan pehmosia ja hyviä. Pelkään että simat on liian lämpimässä nyt ja tulos on kauhee. No, toivossa on hyvä elää, huomenna testimaistiaiset...

  VastaaPoista
 4. Mä olisin yyberiloinen jos mua luultaisiin 35-vuotiaaksi :D Mulle yksi kaukasempi sukulainen, joka on 50 ja pikkasen sen näköinenkin mun mielestä, sanoi mulle että luuli meidän olleen samanikäisiä (paitsi kun että sain just vauvan niin oli siitä alkanut epäröimään). Masennuin kyllä ihan täysin, vaikka olenkin aina tiennyt olevani ikäistäni vanhemman näköinen. Olen tullut äitiini, joka vanheni kans "jo nuorena"...

  VastaaPoista
 5. Mukavaa vappua ja kiitos tsempeistä...

  VastaaPoista
 6. Hauskaa Vappua sulle ja muistahan pitää siitä selästäsi huolta! <3

  VastaaPoista
 7. Kupla: no, munkin varmaan pitää olla, kun kuitenkin luullaan nuoremmaks kuin mitä oikeesti olen. Mua vaan kun on vielä muutama vuos sitten luultu ihan tosi nuoreksi niin kauhistuttaa, että nytkö mä sit oon rupsahtanu.. Mutta voin kyllä uskoa, ettei kivalle tunnu sekään että luullaan reippaasti oikeeta ikää vanhemmaksi.

  Pohdiskelija: voi että, auttaako sua nyt paljon mikään tsemppi... koita jaksella!!

  Peppone: kiitos samoin sulle! Kyllä se selkä siinä mukana tulee, mulla on nyt niin paljon vapaapäiviä ettei täs hätää ole. Oot ihana kun jaksat aina siitä tsempata! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥