keskiviikko 18. joulukuuta 2013

saikku loppuu, kiirettä pukkaa...


Viimeinen sairaslomapäivä. Kaikki suunnitellut hommat ei todellakaan oo tehtynä. Lähinnä harmittaa, että näyttösuunnitelmat ja itsearvioinnit ei oo vielä ihan valmiit. Melkein kylläkin, mutta melkein valmis ei oo sama kuin valmis.

Lupasin myös viimeinkin toimia saamieni haasteiden kanssa. Voi apua, olen saanut Punaiselta haasteen kesäkuussa (!!!) enkä vieläkään ole vastannut siihen... No, nyt töpinäksi. Tarkoitus oli esitellä lempipaikka kodissa. Mulla se taitaa kyllä olla tässä, missä nytkin majailen...


Tykkään ylettömästi viime jouluna mieheltäni saadusta lämpimästä taljasta pyllyn alla (naapurin luomutilalta) ja tykkään kovasti myös tuosta kirjoituslipastosta (Ikeasta). Tää on mun nurkka kotona ja tässä mä vietän ihan liian paljon aikaa... Ihan karmii, miten paljon oikeesti oon nytkin sairaslomallani ollut vaan tietokoneella. 

Toinen lempipaikkani on suihku... rakastan suihkussa olemista. Se on jotenkin sellanen ikioma hetki sekin. Lämmin vesi, rento olo (paitsi jos on kiire...). Jotenkin suihkussa käynti tuntuu suorastaan hemmottelulta. Karjun aina lapsille kun lorottavat liikaa vettä siellä... ite sit salaa välillä oon aika kauankin. Yleensä käyn kyllä suihkussa aika nopsaan. Suihkusta en nyt kuitenkaan ota tänne kuvaa... 

Sorry, mutta en nyt jatka haastetta eteenpäin. Ja ne kaksi muuta muistamista vielä odottavat aktivoitumistani... 


Eilen ajattelin olla terveellinen ja tein elämäni ekan viherpirtelön. Voi kyllä olla, että oli myös vika sellainen... Ei mitenkään tyrmäävän hyvää... huhhuh. Ehken vaan osaa... Mutta kyllä taidan pysytellä pirtelöissä ihan vaan marja/hedelmä/rahka-versioissa ja syön kurkut ja avokadot sitten muussa muodossa.


Oli pakko kuvata pupun pötkötys. Se on ihme tyyppi, tuosta ohi kävelin monta kertaa ja tää vaan makaa umpiunessa. Vissiin tuntee olonsa turvalliseksi.

* * *

Tänään on to do-listassa aika hiton monta kohtaa... Eli kohta on paineltava asioille. Käytän ihan ekana tytön lääkärissä, sillä on ollu jo pidemmän aikaa kova räkätauti ja eilen katottiin kurkkuun... ja siellä oli valkoinen köntti, mitä käydään nyt näyttämässä. Itellänikin on kurkku kipeä... jotenkin iha turtunut ympäriinsä. Kiva kiva, ja tosiaan huomenna menen takas töihin...

Lääkärireissun lisäksi on ostettava parit vaatteet (lasten joulujuhla illalla...) ja muutamat lahjajutut. En mä malta jättää kamusia ilman lahjoja, niimpä sitten riennän vielä tänään kauppaan. Suunnitelmissa on ihan pieniä juttuja vaan ja osa on jo kotona valmiinakin. Ja pientä lahja-aiheista köksäilyäkin olis vielä ohjelmassa... 

No niin, nyt menoksi. Mukavaa päivää kaikille!

Heli

10 kommenttia :

  1. Voi, tuo pupu on niin ihanan suloinen luttana <3
    Tietska kyllä vie ihan luvattoman paljon aikaa munkin elämästä. Hittokun senkin ajan käyttäisi vaikka lenkillä käymiseen... mutta toisaalta, täällä on mukavaa, ä nautin bloggaamisesta ja osan bloggareista on jo "kuin samaa perhettä". Juu noi vat ai miin? ;)
    Älä stressaa joulua, se tulee vähemmälläkin...eikös vaan?

    VastaaPoista
  2. Ihana pupuli! Ja ihana oma nurkka... olispa mullakin tuollainen. Ihan oma paikka. No, onhan mulla parisängyn toinen puolikas...

    Ja kiitos hurjasti mukavasta ja makoisasta jouluylläripostista!!! Nami!

    VastaaPoista
  3. Pohdiskelija: niin on, suloinen pupunen! Ja tajuan tasan mitä tarkoitat... musta ajoittain tuntuu, että mun sosiaalinen elämäni on täysin täällä blogistaniassa. Kääk! Tuleehan se joulu, joo... mä olin ajatellu, että karsin lahjahommissa rankasti. Ja sitten kuitenkin iskee huono omatunto ja jotain on pakko vääntää joka suuntaan... ristiriitaista, koska kuitenkin on kiva muistaa ihmisiä.

    Sanna: oma paikka on ihana ja mä en päästä tänne ketään! (Harvoin siellä mun parisängyn puolikkaallakaan ketään on... paitsi koirat)

    Ole hyvä vaan, toivottavasti maistui. Sainkos mä sulta kortin?? Sanna siellä luki enkä ketään muuta Sannaa keksi... että kiitos, jos se olit sinä!! ♥ Mietin vaan että mistä sulla oli mun osoite??

    VastaaPoista
  4. Öööh... stalkkasin?
    Silloin kun lähetit mulle sen esimerkin pentuetarkastuksesta, niin siinä oli sun osoite :)

    VastaaPoista
  5. Sanna: no niin tais ollakin! Kyllä mä olin täällä ihan ihmeissäni, että mistä sä tiesit sen!! Ihana kortti, just laitoin seinälle. Tai siis jääkaapin oveen. =)

    VastaaPoista
  6. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
    Kiva kun vastasit haasteeseen!
    Ihanan rento pupu. Kun osaisi itse ottaa joskus yhtä rennosti :)

    VastaaPoista
  7. Punainen: mua on vaivannut jo pitkään, etten ole saanut vastattua... Joo, mä ajattelen usein eläimiä katsoessani, että osaisipa olla yhtä rento ja huoleton!! Söis, makais ja p*skois... =D

    VastaaPoista
  8. Rauhallista Joulua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  9. haastetta et jatka mutta nappaan sen itelleni,vastaan ku kerkiän :)oon kateellinen sun lempipaikalles :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥