perjantai 21. maaliskuuta 2014

no entäs sitten tänään?


Tänään on pilvinen ja tuulinen päivä. Lämpöasteita muutama. Vettäkin taitaa sataa aika ajoin. Silti on jotenkin valoisaa ja kirkasta! Tosi keväistä!!


Mun mielestä havunneulaset lumen päällä on jotenkin tosi keväinen näky. 


Ja yhtäkkiä metsässäkin on taas lähes lumetonta!! On tää kevät kummallista aikaa, yhtenä päivänä on hanki ja toisena sitten enää ei.


Tytön muuttokuorma kasvaa. Eilen käytiin ostamassa kattila, kasari ja silitysrauta. Ja tuollasen kahvipurkin se tahtoi myös, vaikkei juuri nyt kahvia saakaan juotua - kahvikissalle tökkäs jostain syystä kahvi sen jälkeen kun raskaustesti oli positiivinen. Uuteen kotiin on kuitenkin tulossa unelmien täyttymys - MoccaMaster - ja kaippa se kahvi alkaa taas jossain vaiheessa maistumaan. Joten purkki piti siis jo hankkia! 


Sivumennen sanottuna: mä en ollenkaan tykkää ostella vaatteita. Vaatekaupassa vaeltelu on kauheeta, ainakin jos ostoslistalla on jotain muuta kuin sukkia ja kalsareita... Sen sijaan voisin ostella vaikka miten kaikenlaisia kodin juttuja. Tai no ei noinkaan voi sanoa... olen aika tarkka kuitenkin mitä ostan (ja tarviiko mitään yleensäkään). Mutta siis paljon mieluummin valitsen vaikka astioita kuin paitoja. Mun ehdoton lempikauppani kautta aikojen on Ikea. Ei vaatteen vaatetta missään - jes!

* * *

Ai niin, harjottelupaikan kanssa kävikin ihan hyvin. Tänään soittivat sieltä, että kyllä ne mulle hommia keksii. Jatkan siis siellä, eikä tarvii alkaa muuta miettimään. Hyvä homma!

Nyt vähän kotihommia tän lorvailun vastineeksi.
Heippa ja hyvää viikonloppua kaikille!

Heli

7 kommenttia :

 1. Tuossa vimpassa kuvassa olevat kulhot ( pienet ) on ai-van ihanan hurmaavia ja suloisia ja.. ja...

  Mukavaa viikonloppua! Sulla se alkoi hyvin hyvillä uutisilla harjoittelun suhteen :)

  VastaaPoista
 2. No enpä viihdy soituskopeissa minäkään :). Etenkin kun en koskaan edes löydä mitään sovitettavaa. Oon aina vähintään vuoden jäljessä siitä mitä milloinkin on myytävänä.

  Jotenki liikuttavaa ja samalla kivaa, mutta haikeeta toi nuorison muutto <3.

  Ja miljoonasti onnea harjoittelupaikasta ja kaikkea kivaa muutenkin :).

  VastaaPoista
 3. Katja: =)

  Mimmi: ne on Kultakeramiikan kippoja. Minä kans tykkään! Hyvää viikonloppua sinnekin!

  Annukka: en minäkään löydä koskaan mitään. Inhoan vaatteiden ostamista!! Ja tarttisin kyllä piakkoin etsiä uudet vettä pitävät tuulihousut... entiset on ihan säleinä. Monta vuotta on jo pitänyt ne uusia, mutta kun....

  On kivaa toi muutto, mutta haikeeta kieltämättä myös. Tänään huomasin, että neidillähän alkaa jo olla masu!! ♥ Ihan uskomatonta jotenkin koko tilanne: omaan kotiin muutto ja vauva... huh! ♥

  Tuo mun harjoittelupaikka ei ole ollenkaan mitenkään optimaalinen opiskeluja ajatellen. En tiedä onko siitä yhtikäs mitään hyötyä siihen... Juuri kuulin, että yksi koulukaverini on saanut tehdä just niitä juttuja mitä ollaan opiskeltukin - mä en varmaan sa tehdyksi omassa paikassani mitään vastaavaa. No, harjottelut ne on vielä ensi vuonnakin... Kaikkea kivaa sullekin - mites sun toinen näyttö meni???

  VastaaPoista
 4. Hyviä uutisia siis harjoittelupaikasta, onneksi meni niin :)

  VastaaPoista
 5. La Petite Princesse: juu, onneksi niin - vaikka toisaalta olen kyllä edelleen vähän odottavalla kannalla niiden töiden suhteen. No, pianhan se selviää.

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava tunnelma tässä postauksessa, oli kiva lukea vaikka tälleen vähän myöhässä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥