torstai 7. elokuuta 2014

tänään tapahtunutta


Iltahämärässä kuvailin etenemisiä. Keittiö - vai miksi tuota nyt sanois, kun siinä on keittiö ja ruokahuone yhdessä... tupa?? - on nyt siis levytetty ja saumatkin jo kahteen kertaan kitattu. Maaliviiva alkaa siis lähestyä...


Ja tuollainen tapetti tuonne siis tulee. ♥

Mun projekti yläkerran kaiteitten parissa on jatkunut. Olen maalannut nyt osan kaiteista jo kolmeenkin kertaan ja ne näyttää nyt tältä:Ja kuten näkyy, maaliahan on sitten lirvahtanut myös sinne ei-sallitulle alueelle, joten tiedossa on varmaankin epätoivoista raaputusta, että saan ne pois. Mun pitäis myös keksiä, miten ihmeessä maalaisin nuo alalautojen alapuolet... ne nimittäin näkyy alakerrasta ja portaista katsottuna, ja olis kovin kiva jos nekin olis valkoiset, tai edes vaaleanharmaat, kuten lattia.

Tuossa nyt siis kuitenkin on portaiden idea näkyvillä. Tuppeen sahattua tavaraa niissä siis on ja minä tykkään kyllä itekin kovasti tuosta sävystä, mikä tuossa kelottuneessa "kuoressa" on. Ja valkoiseen yhdistettynä se tulee kyllä vielä paremmin esille kuin siinä kellastuneessa versiossa. Toisesta suunnasta katsottuna kaiteet on sitten taas ihan valkoiset, mikä on myös kiva juttu.


Nuo palikat tuossa on kaiteiden välipuita. Kaiteet olis ilman noita todella harvat ja aikanaan mun isä teki nuo sinne harvoihin väleihin. Ne tulee sillein vinosti paikalleen. Ne on nyt maalattu kahteen kertaan, kolmannen kerran kyllä vielä vaatii, kun edelleen kellertää mänty sieltä läpi. Joskos huomenna saisin ne maaliin, sekä myös loput kaiteet maalattua. Sinänsä kyllä ihanaa, että kelit on lämpimät, olenkin noita irtopalasia maalannut pihalla pikkuvaatteissa. Mukavaa kun kuivuvatkin nopeasti. Amppareita on vaan vähän pitänyt välillä kirmaista karkuun, kun tulevat mun hommia ihmettelemään.

Huomenna onkin sitten mun viimeinen työpäivä aika pitkään aikaan. Viikonloppu on vapaata (eli kotoisa työleiri) ja sitten alkaa opintovapaa, jota kestääkin aina toukokuun loppuun asti!

* * *

Kaksi merkittävää asiaa tältä päivältä:

Yhdellä lapsella alkoi tänään opiskelijaelämä. Jännää! Nyt vaan toivotaan, että alavalinta tuntuu oikealta ja opiskelut maistuu.

Ja se toinen juttu: meidän tontilla oli tänään villisika!!! Itse en nähny, mutta kaksi perheenjäsentä näki, ja sama otus oli nähty myös naapurustossa. Ällistyttävää!!

Nyt kuitenkin unten maille mars...

Heli

6 kommenttia :

 1. Ihanaa, että remontti edistyy! Ja mahtavaa, että sulla alkaa opintovapaa, niin pääset rauhassa keskittymään opiskeluun :) Tosi paljon tsemppiä myös lapsen opintoihin!

  Villisika... ohoh!

  VastaaPoista
 2. Terhi: juu, nyt alkaa näyttää siltä, että tää ehkä sittenkin ihan oikeesti joskus valmistuu... =) Opintovapaa vieläkin hiukan jännittää, että oliko oikea ratkaisu, tullaanko toimeen jne, mutta toisaalta taas olen kyllä siitä ihan innoissani! Sanos muuta, todellakin villisika, ohoh!!

  VastaaPoista
 3. Noni,noni! Äkkiähän se sitten alkaa valmistumaan, kun nyt jo on tapettikin kehissä ja maalia pinnassa! :))
  Hyvä hyvä!

  VastaaPoista
 4. mukavalta näyttää :) kivan näköistä tapettia...Ja tuo kaide,en mä vaan mitään väärään paikkaan mennyttä maalia huomannu :O kivan näköinen tulee siitäkin!

  VastaaPoista
 5. Johan siellä tapahtuu kun mä poistuin maisemista! :D ja kun nyt sit sompailet kouluu tänne kouvolan suuntaa nii tuu toki teelle käymää c: ❤️ Kuhan ilmotat eka ;D

  VastaaPoista
 6. Ruusa: jep jep, nyt on lattiassa maali (!!!!!) ja tänään alkaa tapetointi... Huomenna kai saapuu keittiön kalusteet, voi että miten mahtavaa!

  Suvi: kyllä sitä maalia on lirvahdellut tuohon ei-sallittuun osaan.. olen tänään hiki otsalla sitä siitä pois raaputellut. Kiva kun tykkäät!

  Iida: no juu, tapahtuu tapahtuu... tuu kattomaan! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥