sunnuntai 7. syyskuuta 2014

köökki


Hei, meillähän alkaa näyttää ihan keittiöltä!!!


Joo-o, hyllyt pääsi seinälle ja hiilarit hyllyyn! Kellokin laitettiin paikalleen ja liesituuletin myös (se ei tosin vielä toimi). Sähköt enää puuttuu ja hellan välitilan lasi, no ok myös listat katosta... ja vähän muutakin kai vielä... Mutta aika hienoo, mahtavaa ja upeeta tää nyt kyllä jo on!!

Oikeestihan siis näyttää kuitenkin vielä tältä:


Mutta tuo on pientä, pelkkää tavaroiden laittelua paikoilleen vaan. Iso osa noistakin on roskalaatikoita, jotka pitää vaan kantaa poltettavaksi pihalle, tai työkalu/ruuvi/yms.-laatikoita, jotka voi vissiin myös piakkoin kantaa ulos talosta. Vanhojen hyllyjen (kooltaan vääriä tänne) kohtalo on vielä vähän auki, ja multa jää nyt kauheesti myös hyllynkannattimia... en oikein tiiä mitä niille tekisin. Mutta jos nyt ensiksi vaikka siivoisi ja järjestäisi kaiken paikoilleen. Ou jee!


En olis uskonut, että tykästyn oikeesti näihin Kastehelmi-tuikkuihin niin kovin. Nimittäin silloin kun nämä tuli joku vuosi sitten (takaisin) suosioon, ne oli minusta aika kauheita... Tykkäsin enemmän niistä Kivi-tuikuista. Nyt Kivet on minusta aika mitäänsanomattomia ja nämä Kastehelmet aivan ihania! En kuitenkaan haali niitä määrättömästi ja kaikissa väreissä, vaan hyvinkin harkiten. Tämä aivan ihana uusi väri oli vaan saatava, se sopii tänne uuteen keittiöön niin hyvin ja on muutenkin todella kaunis väriltään. Nyt sitten vaan tuikkuja polttelemaan, ihanaa kun on syksy ja voi aloittaa kynttiläkauden!

No ei auta, oli arki tai pyhä niin täällä riittää hommaa. Nyt alan siis siivoomaan ja pyykkäämään ja mitä kaikkee nyt onkaan. Illalla mennään sitten nuuskimaan pientä prinsessaa, joka on eilen kotiutunut. Voi onnea!! ♥

Kivaa sunnuntaita kaikille!

Heli

20 kommenttia :

  1. Keittiö on hieno, mutta tuo realismikuva oli kaikkein paras! Se jää yleensä kataloogeista puuttumaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää...oikein hyvältä! uskon, että on todella ihanaa saada remontin jälkeen tavaroita paikoilleen ja köökki kuntoon. Mikäs tuolla on tuikkuja poltelessa =) Ihan just teijän köökkiin sopiva tuo Kastehelmen sininen sävy <3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, ihanaa, niin kaunista tulee olemaan ja onkin jo! Hyllyt on superhienot. Turhaan pelkäsit liian ruusuista ilmettä, kun kalusteet on paikoillaan kokonaisuus on upea.

    Mulla kävi noiden Kastehelmien kanssa ihan samalla tavalla ;) Mulla muutama Kivi-tuikku ja haluisin niiden tilalle Kastehelmiä. Oisko vuosi sitten ollut meidän lähi Siwassa keräilyssä niitä ja en silloin innostunut. Nyt ohuesti harmittaa...

    VastaaPoista
  4. Sielläpä on niin nätissä rivissä purnukat :)

    VastaaPoista
  5. Ihana keittiö! Tykkään noista kaapeista, hyllyistä kannattimineen ja tasosta. Kaunista :)

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanalta näyttää uusi keittiö! Ja tuo tapettikin sopii sinne tosi hyvin, kyllä se niin oli että kun tavaraa tulee seinille niin ruusukuosi ei ollenkaan hypi silmille (ainakaan mun silmille ;) ).
    Vauvantuoksua, oih ihanuus <3

    VastaaPoista
  7. NONNI!!
    Eikö siitä ole kuin pari viikkoa, kun olit aivan varma, ettei tämä valmistu koskaan! :)
    Hyvältä näyttää, teillä on ihanasti tilaa siellä!

    VastaaPoista
  8. Tykkään tosta teidän keittiönlattiasta, on kyllä kovasti kaunis :)

    Ja muutenkin värisävyt tupasessa kohdallaan. Seesteistä sekä valoisaa.

    Minäkin hurahdin noihin kastehelmi tuikkukippoihin, tällä hetkellä niitä löytyy 18 kipaletta ja juur tuo teikäläisenkin hankkima "sade" väriltään niin ihana ;)

    Täällä jo korkattu tuikkuiluaika ja fiilistely kynttilöiden parissa.

    Nuuhkuttele antaumuksella uutta tulokasta, kyllä se vauvantuoksu vaan on jotakin ihmeellistä =)

    VastaaPoista
  9. Mahtava siitä tulee !

    VastaaPoista
  10. Oi miten kivalta nuo hyllyt ja koko keittiö näyttävät!

    VastaaPoista
  11. Oi, onnea kovasti!! ♥ Järjestelyvaihe on se kaikkein kivoin vaihe :)

    VastaaPoista
  12. Upeelta näyttää! Tykkään avohyllyistä, mutta en osaa pitää niitä siisteinä, joten mulla pitää olla ovet;) Mukavaa syksyä sulle :)

    VastaaPoista
  13. Keskeneräinen: realismi rules! Ja toi kuvissa niin hieno tyhjä tasokin on jo täynnä kaikenlaista... =)

    Milla: kiitos kehuista! Kannatti se, mutta kyllä se kestikin... eikä valmista ole vieläkään, kauheesti hommaa kaikkialla edelleen.

    Krisse: niin minustakin näyttää hyvältä, etten sanois jopa että ihanalta! =) Ja toi tuikku on tosi kauniin värinen, näin jossain mainoksessa kuvan ja heti iski hinku että se on saatava.

    Susanna: aivan totta, että ruusuisuus on hyvä nyt kun kaapit ja hyllyt on paikallaan, ei ole yhtään liiallista! Se kauhistus tais olla joku totaalinen väsymisen hetki vaan... Jännä juttu noiden tuikkujen kanssa, mulla on joskus ollu jotain muitakin juttuja että ensireaktio on yök mutta sitten tapahtuu jotain ja alan tykkäämään. Älä suotta harmittele, vaikka tilaisuus meni ohi, noita onneks riittää ja koko ajan uusia värejä tulee!

    Katja: juu, hiilarihylly on taas kuosissaan! =)

    Mimmi: kiitos kehuista! Minäkin tykkään, ihan kaikesta! (paitsi vielä joka paikassa vallitsevasta sotkusta...)

    Susu: aivan! Ruusut katoaa kaappien taakse ja sit niitä onkin sopivasti. Ja se vauva...... voi rakkaus, se tuoksui kerta kaikkiaan ihanalle!! ♥

    Ruusa: mä oon viimeksi tänään manaillu täällä kun tää ei valmistu koskaan... =D vielä on niin paljon kesken vaikka osiltaan jo ihan hyvältä vaikuttaakin. Ja tää tila vähän hämää, täältä nimittäin puuttuu vielä esim. ruokapöytä kokonaan... Mutta toisaalta kyllä tää on avara ja tilava kuitenkin.

    Kirsikka: sadepa hyvinkin, ihana nimikin on tuikulla upean värin lisäksi. Vauvaa nuuhkittu ja joku päivä taas änkeän sinne uudelleen, heti kun kehtaan... =D Kiitos kehuista kaikin puolin!

    Helena ja Blackie: juu, niin tulee! Kysymys kuuluu: milloin...? =D Tulispa jo kokonaan valmista, voi että kun ei jaksais enää tätä...

    eija: kiitos kehuista! Minustakin näyttää tosi kivalta täällä nyt! Tää on sellanen eräänlainen unelmien täyttymys, tää keittiö on todella sellanen mitä olen haaveillukin!

    Taru: kiitos! Järjestely on ihanaa, mutta täällä on just nyt niin turkasen paljon vielä sitä järjesteltävää... plus monen monta nurkkaa vielä työn alla muutenkin.

    Mammeli: mä ajattelin vuosia sitten, että ei ikinä mulle avohyllyjä. Ja kuinkas sitten kävikään... tuntui nimittäin tosi tyhmältä piilottaa kaikki ihanat lasipurkit kaappiin ja siitä se sitten lähtikin lapasesta... =)

    VastaaPoista
  14. Todella kaunis keittiö ja ottaisin itsellenikin. Ruusujakaan ei ole mitenkään liikaa, kun tummat hyllyt, tasot ja se ihku pönttis tuovat tilaan särmää.

    Mukavaa syksyä ja innolla odotan kuvia valmistuvasta köökistä.

    Niin ja onnea mummolle!

    Terveisin kohta neljän mummo Keski-Suomesta.

    VastaaPoista
  15. Piipa: kiitos kehuistasi sekä onnitteluista! Laittelen kyllä kuvia, kun on taas jotain uutta näytettävää.

    VastaaPoista
  16. Ihana keittiö ja ruusuja o juuri sopivasti! Tsemppiä loppurutistukseen, talvella ehtii sitten "levähtää".
    justiina

    VastaaPoista
  17. Justiina: kiitos kiitos! Tänään on pikkasen taas hommat edenneet... Kyllä tää tästä vielä valmiiks tulee!

    VastaaPoista
  18. Kyllä tuli hieno köökki ja tilava! Tuolla alemmassa postauksessa oli kuva teidän mustasta pönttiksestä ja se vei sydämeni. Kerrassaan UPEA!!! Kivaa viikonloppua Heli <3

    VastaaPoista
  19. Taina: kiitos kehuista! Kyllä se siitä sitten viimein muotoutui, vaikka välillä tuntui, että ei tuu mittää! Ja juu, musta pönttis on kyllä kiva. Se oli aiemminkin musta, mutta nyt vielä parempi kun on uudelleen maalattu. Hyvää viikonloppua sullekin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥