lauantai 31. lokakuuta 2015

lomalla, jee!


Wuhuu, mulla alkoi loma!! Kesälomasta on siis vielä palanen pitämättä ja sen aika on JUST NYT! 

Loma alkoi mitä huikeimmissa merkeissä, nimittäin eilen illalla olin katsomassa Maija Vilkkumaata! Oli niin huippua, että vieläkin on kurkku hellänä siitä hoilottamisesta. Ai että mä tykkään Maijasta, oon kuunnellut sitä vuosikausia ja jotenkin vaan ne biisit on niin mahtavia. Eilen oli siis aivan tosi tosi tosi upeeta kuulla niitä suosikkeja ihan livenä, voi jeeeeee että oon edelleen ihan into piukeena!

Pitihän mun sit tarttua tilaisuuteen ja ottaa Maijaa hihasta kiinni ja kysyä lupaa yhteiskuvaan... Maija oli ihan mielettömän kivan oloinen, jaksoi kaikille hymyillä ja olla iloinen (kuten tuosta nurinkurin kellosta näkyy: kahdelta yöllä!!) ja kaikki sai ottaa kuvia yksin ja yhdessä ja niin edelleen. 

Mä en todellakaan yleensä tykkää omia kuviani laitella näytille, mutta minusta tuosta kuvasta näkee, miten hyvä fiilis mulla on, olin aivan liekeissä keikan jälkeen ja ihan hiki päässä siitä hillumisesta. Olin ILOINEN oikein isoilla kirjaimilla! Jippii, hurraa, jee ja jihuu!!

Tätä ihanaa olotilaa aion nyt sitten loman aikana jatkaa. Huomenna otetaan suunnaksi Helsinki ja sitten Tukholma, lähden kolmen teinitenavani (14v, 17v ja 19v) kanssa pienelle risteilyreissulle. Odotan kovasti, että meillä on siellä mukavaa ja rentoa. Tänään kävin ostamassa repun itselleni, sillä me ei muuta matkatavaraa oteta mukaan kuin mitä jokaisella omaan selkäreppuun mahtuu. Eikähän sinne oikeesti mitään kummempaa tarvii, vaihtosukat ja alusvaatteet ehkä vaan ja hammasharja. =)

Mä en ole laivalla mikään yökerhoilija tosiaankaan, lähinnä odotan, että siellä voi maleksia ympäriinsä ja ostella vähän karkkia ja jos nyt jotain muuta kivaa ostettavaa tulee eteen. Sitten voi lukea vaikka kirjaa jossain nurkassa teekupin kera. Vai saakohan siellä teekupin kanssa kuleksia?? Lapset saa mennä halutessaan omia reittejään ja toivottavasti kaikilla on mukavaa. (Lapset saa myös olla pois koulusta pari päivää, eiköhän se jo ole niille juhlan paikka...) 

Tukholmassa on ainoa mietitty suunnitelma käydä syömässä jossain, todennäköisesti hamppareita tai pizzaa on ruokalistalla. Vois ehkä myös katsella, jos joku kiva (sisustus)kauppa sattuu kulkureitille. Bussilla vaan keskustaan ja siitä sitten mihin töppönen osoittaa. Minähän en siis lainkaan tunne Tukholmaa... Liekö sitten hyvä vai huono suunnitelma olla ilman suunnitelmaa, se jää nähtäväksi. Kuitenkin aika monta tuntia on aikaa sielläkin olla.

Keskiviikkona palaillaan kotikonnuille ja seuraava työpäivä mulla on vasta siitä viikon kuluttua, joten ihanasti jää aikaa vielä kotona lojumisellekin, jee! Mielelläni kävisin kyllä loman aikana myös vähän sukuloimassa Keski-Suomessa, kun siellä ei ole taas hetkeen päässyt käymään. Mutta katsellaan nyt mitä kaikkea tässä keksii. 

Ihanaa lomaa MULLE, ehhehee!

Heli

PS. Kuvan otti juuri parahiksi paikalle sattunut vävypoika, kiitos hänelle! (Kun siis mun piti ottaa puhelimella selfie, mutta en sitten millään siinä innoissani saanut kameraa toimimaan...)

21 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt ollaan jo puolivälissä lomaa ja kivaa on ollut!

      Poista
  2. Olipa ihanan positiivinen ja piristävä postaus :)) Oikein hyvää lomaa Sinulle, Heli ♥ Toivottavasti treffataan lomasi aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, joskus jotain positiivista multakin... ;) Illalla nähdään! ♥

      Poista
  3. Pidähän ihana loma Heli ♥ Paljon rentoilua ja mukavaa oloa!!!

    VastaaPoista
  4. Hyvää lomaa ja reissua! Kiva kuva sinusta ja Maijasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, reissussakin oli mukavaa! Ihan kiva kuva minunkin mielestä, ja ihana muisto!

      Poista
  5. Maija Vilkkumaa on munkin mielestä tosi rock! Siis tosi hyvä :)

    Jee, hyvää lomaa ja reissua! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija on mieletön!! Ihan mahtava!!
      Kiitos, lomalla on ihanaa ja reissussakin oli kivaa! ♥

      Poista
  6. Voi, Maija tuntuu olevan tosi symppis sekä hyvinkin aidon oloinen immeinen. Ja susta todellakin paistaa kaikenpuoleinen iloisuus tuossa kuvassa =)

    Mukavaa lomaa sulle, lataahan pattereita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija oli tosi kiva! Jaksoi niin ihanasti olla iloinen hikisen ja energisen keikan jälkeenkin vielä. Ja mä olin todellakin ihan älyttömän iloinen ja täynnä energiaa tuossa tilanteessa, ihan mahtava fiilis!

      Kiitos loman toivotuksista - koitan ehtiä myös kirjottelemaan sulle...

      Poista
  7. Voi vitsi! Kylläpä välittyi kiva fiilis sun jutustasi!
    Aivan mahtavaa päästä lempiartistin livekeikalle. Ja vieläpä kuvaan fanituksen kohteen kanssa.
    Ite olen menossa tyttären kanssa katsomaan Scooteria Helsinkiin. Bändiä olen fanittanut fanaattisesti 20 vuotta. Tulen olemaan niin onnellinen siellä keikalla!
    Mukavaa lomaa Sinulle. Minullakin on viikko vielä kesälomaa jäljellä. Neljä päivää töitä ja sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun välittyi se fiilis, se oli tarkoituskin! Musta kun taitaa yleensä ottaen saada täällä melko synkeän kuvan, niin näkee ihmiset että kyllä mä osaan myös olla ihan tosi iloinenkin. =) Mä en ole ennen käynyt Maijaa katsomassa livenä, vaikka olen vuosikausia siitä kovasti paljon tykännytkin. No nyt korjaantui se tilanne ja toivottavasti pääsen toistekin!

      Oikein mahtavaa keikkaa sullekin sitten kun aika koittaa. Uskon, että olet siellä ihan into piukeena, on se vaan jotenkin niin mieletöntä kun näkee lempparin livenä!!

      Ja mukavaa lomaa sullekin, pian pääset kirmaamaan lomalaitumille!! ♥

      Poista
  8. Voi kuinka kivalta kuulostaa! Hei ihanaa lomaa sulle <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kivaa oli!! Ja kiitos loman toivotuksista! ♥

      Poista
  9. Ihanaa kun on lomalle kivaa tekemistä! Tukholma on niin mun suosikkeja, just syyslomalla piipahdettiin siellä. Tosin ei käyty keskustassa lainkaan, vaan Djurgårdenilla. Toivottavasti eksyit ainakin Östermalmin kauppahalliin ja Brukaan:) Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa, ettei koskaan saa tarpeeksi. Jo katukuva on niin viihdyttävä, että sitä vaan kävelisi ja katselisi. Mukavaa loman jatkoa!
    ps. Komppaan niin Talvikin kommenttia tuohon postaukseen, jossa pohdit lusikoita ja talvitakkia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllähän se vähän lomammalta tuntuu, jos on jotain lomasuunnitelmia. Tukholmassa oon käynyt joitakin kertoja mutta aina vailla mitään sen ihmeempiä suunnitelmia, eikä niitä nytkään ollu. Me vaan hengailtiin lasten kanssa ja ihan kivaa sekin oli. En tainnu noihin mainitsemiisi paikkoihin eksyä, lähinnä vaan tallattiin vanhassa kaupungissa ja sitten siinä Drottningsgatanilla. Tein sen havainnon, että ihan samat kaupat siellä on kun täälläkin... =D Mutta oli kiva ilma ja mukava meininki, joten kivasti aika silti meni.

      Luulen, että aika moni komppaa Talvikkia... mä palaan vielä jossain kohtaa asiaan ton takin yms suhteen.

      Poista
  10. Ihanan positiivinen päivitys ja hyvä fiilis oikein loistaa sinusta tossa kuvassa! Leppoisaa loman jatkoa!
    Taina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥