sunnuntai 12. toukokuuta 2019

kotona jälleen


No niin, reissusta on palattu! Kotona olin puoliltaöin viime yönä, nukuin makoisat unet omassa sängyssä ja aloitin äitienpäivän viettämisen kiipeämällä pyykkivuorille. =D Kamppeet on noin suunnilleen purettuna, tuliaiset jaettuna ja tässä koitan juuri saada arkea alkamaan. Sähköposti on käyty läpi ja perattu sieltä reissua koskevat asiat veks ja valokuvatkin on aika lailla nyt kaikki puhelimesta siirretty koneelle.

Monschau

Monenlaista tuli nähtyä ja koettua. Tutustuttiin erilaisiin jätehuoltoon liittyviin asioihin, kuten jäteasemiin, jätteiden polttolaitokseen, vesien tutkimiseen jne. Kaikki oli tosi mielenkiintoista! Nähtiin myös paljon mahtavia paikkoja, kuten Maastricht, Monschau ja ihan se Aachen myös oli tosi kaunis paikka. Samoin Eschweiler oli ihana. Käytiin reissun aikana siis Saksan lisäksi myös Belgiassa ja Hollannissa, koska tuo Eschweiler on hyvin lähellä rajaa.

Maastricht

Tavattiin aivan ihania ihmisiä reissumme aikana. Yhteyshenkilömme oli tosi mukava ja samoin siellä työpaikallamme oli joka paikassa ihan mahdottoman kivoja tyyppejä. Meitä pidettiin siellä niin hyvin, vietiin sinne sun tänne ihan siis myös nähtävyyksiä katselemaan ja tutustutettiin paikalliseen kulttuuriin. Lähtiessä saatiin lämpimiä halauksia ja kauniita sanoja sekä myös pienet lahjat kotiin vietäväksi. Ei voi muuta kuin olla superiloinen, että tuli lähdettyä!!


Nyt sitten todellakin arki palailee ja vauhdilla palaakin. Välillä on ihan sellanen "happi loppuu"-olotila, kun ajattelenkin tulevia paria viikkoa... Edessä on kolme näyttöä, joista ensimmäinen jo reilun viikon päästä ja johon en ole vielä aloittanut valmisteluja muuten kuin ajatuksissani. Ensi viikko on täynnä muuta ohjelmaa ja siinä sitten samalla pitäisi todellakin tehdä selkeät suunnitelmat ja "vain" 11 erilaista kirjallista juttua näyttöä varten... iik! Tulevat ajat on siis todella tiukasti nyt keskityttävä vain olennaiseen.

Tässä siis pikaiset kuulumiset, nyt toivotan kaikille ihanaa äitienpäivän jatkoa, minä taidan aloittaa ne näyttövalmistelut just NYT!

Heli

6 kommenttia :

 1. Hienot kuvat ja kiva kun oli onnistunut reissu;) Leppoisaa äitienpäivä iltaa❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhästynyt kiitos! ♥
   Kyllä oli onnistunut reissu ja kannatti lähteä, vaikka se nyt näissä muissa hommissa vähän kostautuukin.

   Poista
 2. Ihana kuulla, että reissu oli kiva ja antoisa! Tsemppipotkut näyttöihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä tarvitaan!! Vähän sellanen olo välillä, että tekis mieli lyödä hanskat tiskiin vaan ja antaa olla... mut pari viikkoa ku jaksaa ni ohi on!!

   Poista
 3. Ihana on matkustaa, mutta ihana on palata kotiinkin <3 Voimia tuleviin kiireisiin viikkoihin! t. Tarja / Ruusu-unelmia ja villasukkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli just sopivan mittainen reissu, kotiin oli jo ihana palata! Vaikka täällä sitten odottikin nämä miljoonat hommat... ;) Kiitos tsempeistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥